TYT ve AYT netlerine göre sonuç ne olur?

ademtıngır20

Picopat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Dün itibarıyla TYT ve AYT sınavlarına girdim. Açık konuşmak gerekirse, sınava hiç çalışmadan girdim. Pişmanlığım büyük.
Bu yıl mezun oldum ama 2008 doğumluyum, yani yaşıtlarımdan biraz erken mezun oldum. Sınav ise beklentimin çok altında geçti, hatta moral olarak da epey çöküntüdeyim.

Netlerim böyle.
TYT.
Türkçe (edebiyat): 17.5
Sosyal: 9.25
Fen: 1.25
Toplam 28 net.

AYT.
Edebiyat: 8.5
Tarih-1: 3.25
Coğrafya-2 + tarih-2: 16.5
Toplam 28.25

Açıkçası, istediğim düşük puanlı bölümler bile sanırım bu netlerle gelmeyecek.
Keşke çalışsaydım demekten başka bir şey elimden gelmiyor şu an.
Şimdi ise en büyük sorum şu:
Mezuna kalınır mı?
Kafamda deli sorular var. Hem psikolojik olarak hem de çevresel baskı anlamında.
Gelecek hakkında tavsiyesi olan bir abi, kardeş, arkadaş varsa fikirlerinizi duymak isterim.

Bu netlerle bir yer gelir mi?
Yoksa boşuna mı beklerim?
Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin.

OBP 69.

Dosya Ekleri

• 1750666758730.png
    1750666758730.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Selam dostlar,
Dün itibarıyla TYT ve AYT sınavlarına girdim. Açık konuşmak gerekirse, sınava hiç çalışmadan girdim. Pişmanlığım büyük.
Bu yıl mezun oldum ama 2008 doğumluyum, yani yaşıtlarımdan biraz erken mezun oldum. Sınav ise beklentimin çok altında geçti, hatta moral olarak da epey çöküntüdeyim.

Netlerim böyle.
TYT.
Türkçe (edebiyat): 17.5
Sosyal: 9.25
Fen: 1.25
Toplam 28 net.

AYT.
Edebiyat: 8.5
Tarih-1: 3.25
Coğrafya-2 + tarih-2: 16.5
Toplam 28.25

Açıkçası, istediğim düşük puanlı bölümler bile sanırım bu netlerle gelmeyecek.
Keşke çalışsaydım demekten başka bir şey elimden gelmiyor şu an.
Şimdi ise en büyük sorum şu:
Mezuna kalınır mı?
Kafamda deli sorular var. Hem psikolojik olarak hem de çevresel baskı anlamında.
Gelecek hakkında tavsiyesi olan bir abi, kardeş, arkadaş varsa fikirlerinizi duymak isterim.

Bu netlerle bir yer gelir mi?
Yoksa boşuna mı beklerim?
Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin.

OBP 69.
bence 1 sene dişini sık gerçekten iyi çalış ilerde pişman olma

Yahu kardeşim puanının hiçbir önemi yok. Sen ne olmak istiyorsun? Neyi seviyorsun? Mesleği sevmiyorsan doktor olsan bile sabah yatağından kalkamazsın. Sen neyi seviyorsun onu bul önce sonra mezuna kalmak istiyor musun istemiyor musun karar ver. Şu dönemde ne okursan oku işini sevmiyorsan iyi yapamıyorsan para yok. Tam tersi işini seviyor ve iyi yapıyorsan çöpçü olsan çok kazanırsın.

Edit : Tekrar okuyunca çöpçülüğü yermişim gibi hissettim fakat tam tersini söylemeye çalışmıştım. Umarım yanlış anlaşılmaz :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı