TYT ve AYT sonuçlarına göre hangi üniversiteye bakılmalı?

batutechno

Hectopat
Daha fazla  
TYT.
  • Türkçe 30 net.
  • Sosyal 14 net.
  • Mat 32 net.
  • Fen 8 net.

AYT.
  • Mat 36.75
  • ED-SOS1 30.75

Eşit ağırlık sıralaması sizce kaç bin gelir ? İşletme, iktisat veya hukuk düşünüyorum. Hangi üniversitelere bakmamı önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Hocam sıralamamı hiç tahmin edemiyorum, çevremdeki arkadaşlarım muhtemelen 5000 civarı bir sıralama gelir diyorlar ama kestiremiyorum.

Malum sıralamaya göre olduğu için biraz daha doğru tahmini bilgi vermek mümkün. Puan hesaplama sitelerinde tahmini sıralama öğrenebilirsiniz ama tamamen doğru olmasını beklemeyin.

Malum sıralamaya göre olduğu için biraz daha doğru tahmini bilgi vermek mümkün. Puan hesaplama sitelerinde tahmini sıralama öğrenebilirsiniz ama tamamen doğru olmasını beklemeyin.
Çok bilindik bir siteden baktığımda 2019 için 1300, 2020 için 3200 sıralama gözüküyor ama çevremdeki herkes "yaptım, herkes yaptı vs." dediği için sıralamam nasıl gelir kestiremiyorum

Çok bilindik bir siteden baktığımda 2019 için 1300, 2020 için 3200 sıralama gözüküyor ama çevremdeki herkes "yaptım, herkes yaptı vs." dediği için sıralamam nasıl gelir kestiremiyorum.

Hayırlısı ile sonuçlar açıklansın o zaman daha sağlıklı şekilde hareket edip ve bilgi akışı sağlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı