TYT ve AYT'ye ne zaman başlanmalı?

Ben 12. sınıf öğrencisiyim eşit ağırlığım ve bence TYT'yi 11. sınıfa geçmeden bitirsen çok rahat edeceksin.
Yaz tatilinde günde 2 saat çalışsam TYT biter mi?
Çalışmaları kaç saat yapmam iyi olur peki? 2 saat yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Ben 12. sınıf öğrencisiyim eşit ağırlığım ve bence TYT'yi 11. sınıfa geçmeden bitirsen çok rahat edeceksin.
tyt zor bir sınav değil bu kadar kasmaya gerek yok
Donanım Mühendisi olmak.
donanım mühendisinden kastın tahminen bilgisayar mühendisi.tamam knk bak şimdi daha 10.sınıftasın sınava var daha 2.5 sene.Senin şu dönemde çalışmaya başlamana gerek yok.Sana önerim şudur. 11.sınıfta derslerini dinle.Çalış demiyorum bak sadece dinle.Eğer bir konuda çok eksiğin varsa tabikide çalış ve kapat. 12.sınıfa geldiğinde ise günde 3-4 maks 6 saat çalış.Onun dışında 10. sınıftada 11 de de 12 de de hep gez eğlen aktivitelere katıl oyun oyna müzeleri gez yani hayatı yaşa.Sadece ders çalışarak bişey olmaz.Sana önerim budur.Ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama benim izlediğim yol hep bu oldu ve başardım.Seninde yapabiliceğini düşünüyorum yani en başında sorduğun soruya vereceğim cevap daha 12.sınıf gelmeden başlamanın gereği yok ama 11 i de iyi dinle tamam mı?

TYT'ye hemen başlayın, beklemeye gerek yok.

Şimdilik sınava çalışman gerektiğini düşünmüyorum. Tekrarlarını yap ve konu eksiğin olmasın. Onun disinda şu anda yapmak istediklerini yap derim. Bir enstrüman çalmak, bir spora başlamak, kitap serisi bitirmek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…