TYT ve AYT'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı?

omwr.ptx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Super
16 GB Ram
Intel Core i5-4460
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bu yıl 9. sınıfa geçtim ve üniversite sınavına ne zaman/nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, bu yıl 9. sınıfa geçtim ve üniversite sınavına ne zaman/nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
9. Sınıfı sıkı tut, 10. Sınıf zaten kolay hem 10'u yaparsın hem de azar azar 9'u tekrar edersin. 10. Sınıf bittikten sonra yaz tatilinde Haziran ve Temmuz 9-10 Full tekrar et. Ağustos ta 11. Sınıf konularına göz gezdir.

11. sınıfa kadar sadece gördüğün derslere ve sınavlara çalışsan yeter, özellikle matematiğe çok çalış. Bu sana iyi bir temel oluşturur ve ortalamanı yüksek tutar, YKS'de ortalama önemli. 11. sınıfa gelince de YKS'ye odaklı çalışmaya başlarsın.
Bir de okuma alışkanlığı için kitap okumanı tavsiye ederim.

11'im 10 sınıfta o kadar ağır çalışmadım ancak yine de keşke biraz daha yatsaydım diye hayıflanıyorum, hem YKS heyecanı hem arkadaşlarınızla muhtemel farklı sınıflarda oluşunuz hem ders yoğunluğunuz 11-12'de sizi kısıtlıyor. Fırsatınız varken 11'e kadar yatın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…