Merhaba arkadaşlar, sizce bu süre içinde TYT ve AYT paralel götürmek mantıklı mı? Eşit ağırlıkçıyım hedefim derece yapmak derece kast ederken ilk 100 bin içinde olmak 50 bin de olabilir. OBP 75 sizce nasıl bir yol izlemeyelim her şey sıfırdan başlayacağım sizce. TYT ve AYT parelel götürürken AYT matematik bir yana bırakıp öyle çalışacağım ilk önce TYT matematiği bitirip sonra sadece AYT matematik çalışacağım veya sizin başka önerileriniz var mı? Veya böyle yapmak mantıklı mı?
Şu saaten sonra zor sıfırdan başlamak onu bilmelisin önce. TYT ile AYT aynı anda gidebilir ama AYT matematiğe başlamak için TYT matematiğin bir yerine gelmek lazım. Zaten fonksiyonlar bilmeden hayatta giremezsin AYT matematiğe.
Şu saaten sonra zor sıfırdan başlamak onu bilmelisin önce. TYT ile AYT aynı anda gidebilir ama AYT matematiğe başlamak için TYT matematiğin bir yerine gelmek lazım. Zaten fonksiyonlar bilmeden hayatta giremezsin AYT matematiğe.
Hocam buradan anca yüzeysel anlatabilirim, haftalık 4 gün tyt 4 gün ayt olarak serpiştirip konuları baştan bol soru ile götürmelisiniz haftanın iki gününe de dil bilgisi + paragraf.
Örnek PROGRAM:
Tyt mat 4 saat
ayt mat 4 saat
1 saat paragraf
Örnek PROGRAM2:
Tyt mat 3.5 saat
Ayt mat 4 saat
1 saat dil bilgisi + 30 dk paragraf gibi.
Hocam buradan anca yüzeysel anlatabilirim, haftalık 4 gün tyt 4 gün ayt olarak serpiştirip konuları baştan bol soru ile götürmelisiniz haftanın iki gününe de dil bilgisi + paragraf.
Örnek PROGRAM:
Tyt mat 4 saat
ayt mat 4 saat
1 saat paragraf
Örnek PROGRAM2:
Tyt mat 3.5 saat
Ayt mat 4 saat
1 saat dil bilgisi + 30 dk paragraf gibi.
Hocam suan tyt matematik daha başlamadım dediğiniz program benim için gayet iyi tyt matematiği bitirdikten hemen sonra sadece ayt matematik çalışmak nasıl sizce
Hocam suan tyt matematik daha başlamadım dediğiniz program benim için gayet iyi tyt matematiği bitirdikten hemen sonra sadece ayt matematik çalışmak nasıl sizce
TYT matematiği boşlama derim.
Ben de sınav öğrencisiyim ve kahretsin ki hatam çok, mezun gelecek gibi. Bu yüzden kendi hatamdan yola çıkarak dedim. Hep tekrarla gitmelisiniz.