TYT ve AYT'yi yetiştirmek için tavsiye

Teşekkür ederim içimi az da olsa rahatlattınız ama yine ben uçmayayım aylardır tamam ya şu zaman başlarım böyle yetiştirim şöyle yaparım diye diye gevşek gevşek davrandım sonuç bu ama teşekkür ederim yardımınız için

250-300 bin için çalışmana gerek bile yok. Çalışmadan girdiğim sınavda 230 bin yapmıştım. İlk 50 bine kadar yaparsın şu an başlasan.

250-300 bin için çalışmana gerek bile yok. Çalışmadan girdiğim sınavda 230 bin yapmıştım. İlk 50 bine kadar yaparsın şu an başlasan.
Hocam ben hedefimi hukuk olarak değiştiriyorum o zaman

Mantıklı bir karar olur. Yanlış anlama ama 200 bindeki okuldan hayır gelmez.

Şaka yapıyorum bu arada 50 bin yapamam kalan sürede ama elimden geleni yapıp en iyi ihtimal olabilirse 150k zorlayacağım şahsen kendimi de eleştiriyorum bu zamana kadar çalışmadım adamakıllı o yüzden iyi bir okulu da hakketmiyorum

Eşit ağırlık 200 bin sıralama için bu kalan sürede yapılır ki AYT sözel yetişir ama AYT matematik bilmiyorum. 55 60 TYT 30 AYT 200 210k arası atıyor.

Eşit ağırlık 200 bin sıralama için bu kalan sürede yapılır ki AYT sözel yetişir ama AYT matematik bilmiyorum.

Ya zaten konuları bitiremem bu saatten sonra o yüzden çalışmam gereken en önemli TYT ve AYT matematik konularını sormuştum.

Ya zaten konuları bitiremem bu saatten sonra o yüzden çalışmam gereken en önemli TYT ve AYT matematik konularını sormuştum.

TYT matematikte problemlere kadar AYT matematik hakkında fikrim yok AYT eşit ağırlık için olan sözel kısmı bitirirsin tamamen. Şöyle demek istiyorum edebiyatı yeni başladım ve netim 4 7 arasıydı şu an 18 yapıyorum bu dediğim nete 2,5 hafta içinde çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…