Şimdiden çalışıp mezuna yani seneye girin sınava derece bile yaparsınız hem EA'da 200k ile ne okuyacaksınız ki düzgünce çalışıp 15 ayda EA'da 10k yaparsınız.
Hayatın arkadaşa ve hepimize ne sunacağını bilmiyoruz okuyup güzel paralar kazanıp okumadan da kazanabilir bu işler zeka ve şans işidir her şey sınava bağlanmamalı ama hayalleri var ise sınavdan başka çözüm yok.
Hayatın arkadaşa ve hepimize ne sunacağını bilmiyoruz okuyup güzel paralar kazanıp okumadan da kazanabilir bu işler zeka ve şans işidir her şey sınava bağlanmamalı ama hayalleri var ise sınavdan başka çözüm yok.
Eğer hayalin sınav ile bir şey yapmaksa amenna sınava gir ve işi hallet. Hayalin ne ise onun peşinden koş. Ama olmadı diye üzülme. Bir daha girer halledersin. Yine mi olmadı? Bir dahadan bir şey olmaz. Başarılar.
Şimdiden çalışıp mezuna yani seneye girin sınava derece bile yaparsınız hem EA'da 200k ile ne okuyacaksınız ki düzgünce çalışıp 15 ayda EA'da 10k yaparsınız.
İş hayatına dair hiç bir bilgim tecrübem yok en azından şimdilik üniversite benim için daha iyi olur tabii bu saatten sonra mezun olduktan sonra iş bulabileceğim bir üniversite de kazanamam
TYT netlerin nereden geliyor? Eğer Türkçe ve sosyal yapıp matematik ve fenden kaçırıyorsan bu kadar neti maalesef AYT sayısal bitirmen zor gözüküyor. Eğer netlerin matematik ve fenden geliyorsa temelin var demektir. AYT sayısal halen yetişebilir. Fen dersleri için az branş denemesi atar matematikte daha az soru tararsın ancak konu kısmın yetişir. 2024 veya 2021 AYT gibi zorlayıcı bir sınav çıkmazsa karşına 2.5 ayda +60 net bile koyabilirsin. Bu sınavı kafanızda büyütmeyin. Tıptan örnek vermeyeyim ancak mühendis arkadaşlarımın da gözlerinin feri gitmiş durumda. YKS sınavı kolaydır. Orada burada şu kadar ay kala 200k 250k yapamazsın diyen adamlar sayısal EA fark etmez bu süreçte eline kalem bile almamış olan insanlar. Kendileri beceremedi diye başka insanların potansiyellerine hakaret ediyorlar.
@mert00e AYT fizikte konu elemeni öneririm ayrıca. Beleş net konularını çalış AYT fizikte. Kimya ve biyolojiye ağırlık ver. AYT matematiğe de hemen şimdi başlaman lazım. Fonksiyonlar ile gir polinom 2.dereceden denklem parabol ve eşitsizlik. Daha sonra trigo + logaritma diziler ve lti. Dediğim gibi temelin vardır diye konuşuyorum. Daha TYT ilk 12 sağlam değilse çok zor ancak yine de net yükseltirsin 2.5 ay az değil.
@Playboi TYT mat için ilk 12 sağlam diyebilirim ama problem ve geometride sıkıntı var onlara başladım. Netlerde şöyle; Türkçe 20 30, mat 0 10, sosyal 10 15, fen 8 13 arasında genel anlamda dalgalı AYT içinde bio sistemlerin sonundayım fizik kimyaya başlamadım daha. Matematikte TYT fonksiyondan başladım. Onun dısında hedefim cok yuksek degil zaten yapabilecegimi düşünüyorum.
Ah ah çalışacağımı bilsem bir sene daha mezuna kalırım da güvenmiyorum kendime.
İş hayatına dair hiçbir bilgim tecrübem yok en azından şimdilik üniversite benim için daha iyi olur tabii bu saatten sonra mezun olduktan sonra iş bulabileceğim bir üniversite de kazanamam.
Belki koçluk ya da danışabileceğiniz sizi motive edebilecek birini bulursanız çalışabilirsiniz mecbur koşun kendinize mesela ben panoma ders çaşılışmayan teyyibçi(siz anladınız onu) yazdım ve her sıkıldığımda onu görünce ders çalışmaya devam ediyorum.