X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer Ankara 4 Nisan 2024 #1 Konudan alakasız, TYT bende gireceğim, sınav içeriği zor mu bilginiz var mı? Temel seviyeyim çok bilgim yok.
Konudan alakasız, TYT bende gireceğim, sınav içeriği zor mu bilginiz var mı? Temel seviyeyim çok bilgim yok.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 4 Nisan 2024 #2 Sınava 2 ay kalmış ve sınav içeriğini dahi bilmiyorsanız zor evet.
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #3 xBN dedi: Konudan alakasız, TYT bende gireceğim, sınav içeriği zor mu bilginiz var mı? Temel seviyeyim çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi mezunu olarak ilk girişimde 160k yaptım, zor değil. 23 yaşındayım, şimdi girsem bi 250k yaparım belki. TilkiMilki dedi: Meslek lisesi mezunu olarak ilk girişimde 160k yaptım, zor değil. 23 yaşındayım, şimdi girsem bi 250k yaparım belki. Genişletmek için tıkla... Türkçe okuduğunu anlama, Matematik bence yine kolay, Sosyal yine okuduğunu anlama, Feni de boş bırak, Yine bişeyler yaparsın. Gerçekten 500k+ sıralama özel bir çaba istiyor bence
xBN dedi: Konudan alakasız, TYT bende gireceğim, sınav içeriği zor mu bilginiz var mı? Temel seviyeyim çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi mezunu olarak ilk girişimde 160k yaptım, zor değil. 23 yaşındayım, şimdi girsem bi 250k yaparım belki. TilkiMilki dedi: Meslek lisesi mezunu olarak ilk girişimde 160k yaptım, zor değil. 23 yaşındayım, şimdi girsem bi 250k yaparım belki. Genişletmek için tıkla... Türkçe okuduğunu anlama, Matematik bence yine kolay, Sosyal yine okuduğunu anlama, Feni de boş bırak, Yine bişeyler yaparsın. Gerçekten 500k+ sıralama özel bir çaba istiyor bence
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.480 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2024 #5 Çalışmayana her şey zor olur kardeşim bizim dememizle sınavın kolay olacağını düşünüyorsan sadece kendini kandırırsın.
Çalışmayana her şey zor olur kardeşim bizim dememizle sınavın kolay olacağını düşünüyorsan sadece kendini kandırırsın.