Tytan G30 Windows 7'ye Dönmek İçin Bios Ayarları Nasıl Olmalı

emrefb300

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Asus Rog Tytan G30 masaüstü bilgisayarını satın aldım alalı 3 4 hafta kadar oldu windows 8 olarak yüklü geldi daha sonra windows 8.1 e güncelledim fakat bu bilgisayarı almadan önce eski bilgisayarımda hiç windows 8 kullanmamıştım hep windows 7 idi bu yüzden windows 7 ye geçmek istiyorum fakat bios ayarları çok değişik hiç bir şey anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Bios advanced kısmında boot diye bir şey yok ki bios resmini atsam nasıl atabilirim? Boot sekmesi var ama advanced kısmında değil.

Ben W7 den W8.1 e pazar günü geçiş yaptım. Kesinlikle W7 ye geri dönmenizi tavsiye etmem. Birkaç inceleme izleyin ve özelliklerine bakın. Orijinal bir W8.1 bıraklıp W7 dönmek saçmalık olur. Bence biraz zamana bırakın.

uefi yi kapattıktan sonra yapmam gereken şey nedir ? windows 7 ye alışkın olduğum için geçmek istiyorum yoksa windows 8 de iyi ama alışamadım bi türlü

bios resimleri bunlar windows 7 kurmak için ne yapmam gerekiyor ?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 371
  • 2.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 347
  • 3.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 334
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…