TYT'de 200 bin sıralama yapmak zor mu?

Elysion87

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben kendi AYT'me çok güvenmediğim için bir önceki sene sınava girmedim. Bu sene TYT'ye girmek istiyorum. İstediğim bölüm uçak teknolojisi. Sizce 200 bin sıralama yapmak zor mu yoksa yapabilir miyim? Şu anda dershaneye de gidiyorum.

200 bin yapmak zor değil, 200 bin ile yerleşmek zor. Bu sene 200 bin ile alan okullara 100 bin yapanlar zar zor girdi.

200 bin yapmak zor değil, 200 bin ile yerleşmek zor. Bu sene 200 bin ile alan okullara 100 bin yapanlar zar zor girdi.
mesela bu sene cerrahpaşa uçak teknolojisi için en son kişiyi 280 bin sıralamada almış sence 200 bin yapsam giremezmiyim diyorsun

Mesela bu sene Cerrahpaşa uçak teknolojisi için en son kişiyi 280 bin sıralamada almış sence 200 bin yapsam giremez miyim diyorsun.

Hocam normalde Max 30k 50k oynar diyebilirdik fakat artık bunun cevabını hiç kimse bilemez, her sene gittikçe saçmalaşan bir sistem bu. Her şeye hazırlıklı olun ve hedefinizi her zaman yüksek tutun, daha iyisini yapmak için çalışın. Dediğiniz yer seneye 300k ile kapatırsa da, 150k ile kapatırsa da şaşırmayın.

Hocam çok çok rahat yapabilirsiniz bunun en büyük örneği benim sene boyu sadece yattım tek ciddi çalıştığım ders biyoloji oldu düşünün o kadar yattım ki TYT biyolojiyi 3 ayda bitirdim AYT biyolojiyide 2 ay gibi bir sürede sadece 11.sınıf kısmını bitirdim.

TYT içinde dümenden bir temelim vardı ama hiç çalışmalar yapmadım TYT de ne bir matematik kampı takip ettim ne de bir geometri kampı takip ettim.

Sadece TYT kimya ve TYT biyoloji bitirdim.

70 TYT 20 AYT ile de 220 bine girmiş oldum.

Yani gerçekten de hiç zor bir şey değil az bir şey çalışma istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…