TYT'de 3 ayda 50 net yapılır mı?

siberci013

Picopat
Arkadaşlar sorum yukarıda TYT'de 3 ayda 50 net yapılır mı sizce? (şu an 26 net yapıyorum.)

Yapılır. Zaten paragraf çözmeyi vs iyileştirsen, Türkçe de 30net yapabilirsin. Diğerlerinden de toplam 20 net yapmak basit hocam.

Hocam yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ve netlerim artmıyor. Fizik, biyoloji vs çalışmama rağmen netlerim artmıyor.

Sırf problem ve paragraf çözmek bile iyi bir net sağlayacaktır diye düşünüyorum. Biraz da dil bilgisi sahibiysen eğer 50 net gelecektir diye düşünüyorum.

Her gün yeterli bir şekilde çalışırsan olur, istikrar ve düzeni sağlamazsan olmaz.

Hocam yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ve netlerim artmıyor. Fizik, biyoloji vs çalışmama rağmen netlerim artmıyor.
Çalışma tekniğinizi değiştirin hocam. Çalışmak var, 2 test çözüp çalışıyorum demek var. Videolar, denemeler, testler kendinizi rutine sokun. Anlamadığınız konuyu tekrar tekrar çalışın. Tabi herkesin anlama şekli farklıdır. Kimi okulda, kimi evde anlar.

Hocam örneğin fizikte konu tekrarı yapıp ardından test çözüyorum. 2 günde bir deneme çözüyorum. Acaba haftada bir mi deneme çözmeliyim

Türkçe bence resmen okuduğunu anlamandan ibaret. 40 sorudan 10 tanesini bilgi sorusu diye kenara itsen, geri kalan 30 soruda cevap paragrafın içinde zaten. Matematikte biraz uğraşırsan, geometri özellikle net arttırmak için ilk bakabileceğin konulardan. Coğrafya, din kültürü ve felsefede de biraz dikkat ile yapılabilir. Özetle 3 ayda 50 net kesinlikle yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…