TYT'de 3 ayda 50 net yapılır mı?

Düşük netlerdeyken genel deneme çözmek saçma. Denemenin mantığı eksik konuyu belirleyip o konuya yoğunlaşmaktır. Bu kadar konu eksiği varken tavsiyem deneme çözmeyi bırakıp tüm ağırlığı konu çalışmasına vermenizdir.
Derslerde hangi konulardasınız?

Hocam fizikte fizik bilimine girişteyim. Biyolojide bütün konular bitti ancak biyoloji hala yerlerde.

Hocam örneğin fizikte konu tekrarı yapıp ardından test çözüyorum. 2 günde bir deneme çözüyorum. Acaba haftada bir mi deneme çözmeliyim
Hocam konuyu anlamadıktan sonra deneme saçma. Önce konuyu anlayıp sonra herhangi bir yardım almadan soruları yapacak düzeye gelmelisiniz. Sonra net artar. Bu süreçte de denemeler size eksiği gösterir. Fiziği biyoloji vs geçtim, 26 net cidden düşük bir rakam. İlk olarak Türkçe sorununuzu çözün. Paragraf çözün günlük belirli sayıda. 1 soru bile kârdır. Önerim bir tane Felsefe soru bankası almanız. Çünkü paragraflar genelde felsefi metinlerden oluşuyor. Kısacası anlaması biraz meşakkatli. Felsefi metin okumakta sizi bu yönde geliştirir. Ama tabi normal paragraf kitabı da alabilirsiniz.

Ek olarak her dersten yaptığınız netleri yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…