S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #31 elvaniSt dedi: Tebrikler, Hakkari üniversitesi kanatlı hayvan yetiştiriciliği bölümünü kazandınız Genişletmek için tıkla... Böyle demiştiniz ya hocam 1M civarına elektronik teknolojisi geliyor.
elvaniSt dedi: Tebrikler, Hakkari üniversitesi kanatlı hayvan yetiştiriciliği bölümünü kazandınız Genişletmek için tıkla... Böyle demiştiniz ya hocam 1M civarına elektronik teknolojisi geliyor.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Mayıs 2023 #32 siberci013 dedi: @elvaniSt Bölümü araştırdım evet hocam. Genişletmek için tıkla... He iyi bari. Hayırlısı şimdiden. Bir yandan da açıktan eğitime bak bence. 2 yıllık bölüm çok zorlamaz zaten. Azıcık da açıktan bilgi edinebilirsin aynı anda.
siberci013 dedi: @elvaniSt Bölümü araştırdım evet hocam. Genişletmek için tıkla... He iyi bari. Hayırlısı şimdiden. Bir yandan da açıktan eğitime bak bence. 2 yıllık bölüm çok zorlamaz zaten. Azıcık da açıktan bilgi edinebilirsin aynı anda.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 28 Mayıs 2023 #33 siberci013 dedi: Böyle demiştiniz ya hocam 1M civarına elektronik teknolojisi geliyor. Genişletmek için tıkla... wOw, aşırı iyi bölüm. Ben de mi okusam acaba?
siberci013 dedi: Böyle demiştiniz ya hocam 1M civarına elektronik teknolojisi geliyor. Genişletmek için tıkla... wOw, aşırı iyi bölüm. Ben de mi okusam acaba?
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #34 Aurora1 dedi: He iyi bari. Hayırlısı şimdiden. Bir yandan da açıktan eğitime bak bence. 2 yıllık bölüm çok zorlamaz zaten. Azıcık da açıktan bilgi edinebilirsin aynı anda. Genişletmek için tıkla... Bölümü kazandıktan sonra açıktan ikinci üniversite olarak bilgisayar programcılığı okuyacağım hocam.
Aurora1 dedi: He iyi bari. Hayırlısı şimdiden. Bir yandan da açıktan eğitime bak bence. 2 yıllık bölüm çok zorlamaz zaten. Azıcık da açıktan bilgi edinebilirsin aynı anda. Genişletmek için tıkla... Bölümü kazandıktan sonra açıktan ikinci üniversite olarak bilgisayar programcılığı okuyacağım hocam.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Mayıs 2023 #35 siberci013 dedi: Bölümü kazandıktan sonra açıktan ikinci üniversite olarak bilgisayar programcılığı okuyacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok güzel. Başarılı olursun umarım.
siberci013 dedi: Bölümü kazandıktan sonra açıktan ikinci üniversite olarak bilgisayar programcılığı okuyacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok güzel. Başarılı olursun umarım.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #36 elvaniSt dedi: WoW, aşırı iyi bölüm. Ben de mi okusam acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam dalgamı geçiyorsunuz ciddi misiniz?
elvaniSt dedi: WoW, aşırı iyi bölüm. Ben de mi okusam acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam dalgamı geçiyorsunuz ciddi misiniz?
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 28 Mayıs 2023 #37 @siberci013 dalga geçmiyorum, 2 yılına cidden yazık olur. Onun yerine açıktan bir şeyler oku, böyle bir bölüm için 2 yılını heba etmeye değmez.
@siberci013 dalga geçmiyorum, 2 yılına cidden yazık olur. Onun yerine açıktan bir şeyler oku, böyle bir bölüm için 2 yılını heba etmeye değmez.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Mayıs 2023 #38 elvaniSt dedi: @siberci013 dalga geçmiyorum, 2 yılına cidden yazık olur. Onun yerine açıktan bir şeyler oku, böyle bir bölüm için 2 yılını heba etmeye değmez. Genişletmek için tıkla... İkisini aynı anda yapsın işte. 2 yıllık da olsa üniveriste ortamını (?) görmek de fayda var.
elvaniSt dedi: @siberci013 dalga geçmiyorum, 2 yılına cidden yazık olur. Onun yerine açıktan bir şeyler oku, böyle bir bölüm için 2 yılını heba etmeye değmez. Genişletmek için tıkla... İkisini aynı anda yapsın işte. 2 yıllık da olsa üniveriste ortamını (?) görmek de fayda var.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 28 Mayıs 2023 #39 Aurora1 dedi: İkisini aynı anda yapsın işte. 2 yıllık da olsa üniveriste ortamını (?) görmek de fayda var. Genişletmek için tıkla... Meslek yüksekokullarının üniversite ortamı genelde kahvede okey, evde batak şeklinde oluyor
Aurora1 dedi: İkisini aynı anda yapsın işte. 2 yıllık da olsa üniveriste ortamını (?) görmek de fayda var. Genişletmek için tıkla... Meslek yüksekokullarının üniversite ortamı genelde kahvede okey, evde batak şeklinde oluyor
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #40 elvaniSt dedi: Meslek yüksekokullarının üniversite ortamı genelde kahvede okey, evde batak şeklinde oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dgs ile elektirk-elektronik mühendisliğine geçiş yapacağım.
elvaniSt dedi: Meslek yüksekokullarının üniversite ortamı genelde kahvede okey, evde batak şeklinde oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dgs ile elektirk-elektronik mühendisliğine geçiş yapacağım.