TYT'de 38 net ile neresi gelir?

Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Bu yıl kendimi hep yazılım öğrenmeye ayırdım YKS'ye hiç başlamadım bu saatten sonra yönetim bilişim sistemleri gelmez 2 yıllık gideceğim daha sonra iş bulamazsam DGS ile ya da açıktan tamamlamayı düşünüyorum. TYT'de 2 tane denemeye girdim kendimi vermeden 34.5 diğerinden 36.5 net yaptım. YKS'de de aynısı hatta ciddiye alırsam daha yüksek böyle giderse en fazla 40 yaparım yani. 2 yıllık bilişim güvenliği teknolojisi ya da bilgisayar programcılığı düşünüyorum ama bilişim güvenliği teknolojisi çok az üniversite de var. Netlere göre iyi üniversiteler gelmiyor. YÖK Atlas'tan bilgisayar programcılığı baktım Trakya Üniversitesi var 340OBP 38 net yazıyor ama 650k gibi sıralama yapmış. Ben 400OBP var aynı neti yaptığımı varsayarsak sitelerde hesaplayınca 700-800k sıralama gösteriyor. Girebilir miyim trakya üniversitesine? Olmazsa iyi üniversitelerin meslek yüksek okullarını düşünüyorum Akdeniz Üniversitesi manavgat MYO bilgisayar programcılığı gibi. Bana ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu senen yanmışa benziyor. 640k ile pek eli yuzu duzgun bilgisayar ile ilgili bolum gelmez. 2 seneliklerde %50 bursu ozel üniversitelere bak bence. Yada %25 burslu

Şimdiden çalışmaya başlarsanız neden gelmesin? Bir de bu netle iyi bir bilişim bölümü tutturmayı düşünmüyorsundur herhalde çalışırsan zaten daha iyi bölüm tutturursun.

Bu senen yanmışa benziyor. 640k ile pek eli Yuzu duzgun bilgisayar ile ilgili bolum gelmez. 2 seneliklerde %50 bursu ozel üniversitelere bak bence. Ya da %25 burslu.

Bir de hangi dersten kac net yapiyorsun. Türkçe ve sosyalden 38 net yapmakla matematik ve turkceden 38 net yapmak ayni şey degil.

Neden 35 nette takılı kalıyorsunuz? Sınava 2,5 ay var, bu sürede 60 netlere çıkmak varken neden böyle yapıyorsunuz yani bir amacınız var mı?

Çıkılabilir mi sence benim o kadar düşük değil ama yine de düşük sayılır ben de 60 civarı yapsam yetiyor bana bu arada yine karşılaştık hocam

Çıkılabilir mi sence benim o kadar düşük değil ama yine de düşük sayılır ben de 60 civarı yapsam yetiyor bana bu arada yine karşılaştık hocam
Çıkabilir hocam neden olmasın. Zaten Türkçe ve sosyalden en az 40 net geliyor. Az biraz matematik ve fen yapsan 55-60 nete çıkartabilirsin.

Daha süre var hocam kendinizi bu netle sınırlamayın sadece TYT girecekseniz zaten 2.5 ayda 60-70 bile yapılabilir.

35 net ile ancak Hakkari molotof kokteyli ve ateşli silahlar bölümüne gidersin. Ama çalışırsan o netler kalan sürede 65-70i görebilir o zaman elle tutulur bir bölüm gelebilir. Bu netlerle üniversite okumayı düşünme ders çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…