TYT'de 45 net nasıl yapılabilir?

Peki sen kaç net yapmayı planlıyorsun çalışma planın nasıl şundan dolayı soruyorum seninde temelin yok senin gittiğin yoldan gitsem. Sen neler çalışıyorsun.
Hocam bu sınavdan bir şey beklemiyorum yani seni böyle yap veya söyle diyerekten yönlendirmekte istemem yani benim de çalışma düzenim yok karışık yani yaptığım olarak dersen 40 tane falan paragraf sorusu çözüyorum sonrasında genellikle paragraf denemesi oluyor, sosyal bilgiler denemesi var onu çözüyorum burada çoğunlukla yanlışlarım felsefeden ve coğrafyadan gidiyor coğrafya bakmam lazım, dil bilgisinede bakmak gerek, matematikte çok temeldeyim şu an temelden gitmeye çalışıyorum yani dediğim gibi şu an çalışma düzenim çok düzensiz ve karışık diğer arkadaşlar sana yol gösterirler.

Hadi hocam paragrafı okuduğunu anlama olsun ama adam hiç kitap okumamışsa veya paragraf çözmediyse zor zaten, sosyalde de yine aynı şey geçerli genel kültür yapabildiğin kadar yapsın sonrasında tıkanır ve doğru diye düşündukleride yanlış çıkar yani, geldin matematiğe benim 9. sınıftan beridir temelim bitik matematik olarak şu an temelden başladım matematiğe ona rağmen bunlar kolay ama ÖSYM tarzı sorularına gelince yapamıyorum yani basit konu dediğin kişinin seviyesine göre basit mi değil mi, fizikte ben yorum ve mantıkla çözebilen görmedim siz çözebiliyorsanız helal olsun ne diyeyim. Yine biyoloji soruları genel kültürlük ne var göremedim evet birkaç kolay konu var çalışılsa yapılabilir ama genel kültürlük bir şey yok. Bunları bilmemek boşuna okuduğumuzu nasıl gösterebiliyor? Eğitim sistemi dediğimiz şey zaten kişiyi öğretmeye değil ezbere dayalı bir sistem olduğu için ben o bilgiyi unutuyorum, sence bu sistemde ben mi haklıyım veya haksızım yani bunları bilmeyen veya unutan bir insana gelip de eğitim hayatınızı boşa harcamışsınız diyemezsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…