TYT'de 60 net yapmak için geç mi?

Hayal satmak istemiyorum, tabii sen yine de elinden geleni yap.

Hocam maksimum çıkabileceğim net 40-45 arası. Daha yukarısına çıkamam gibi. Hayal kurmak yerine realist olmak daha mantıklı teşekkür ederim. Hedefim bu saatten sonra 650k.

Yeni başladım derken daha 2 gün önce mi başladınız çalışmaya hiç mi temeliniz yok ?

Yeni başladım derken daha 2 gün önce mi başladınız çalışmaya hiç mi temeliniz yok?

Hiç temelim yok. Maksimum 45 net yapabilirim. Daha üstüne çıkamam gibi onlada kendi şehrimde elektrik yazmayı planlıyorum.

Hiç temelim yok. Maksimum 45 net yapabilirim. Daha üstüne çıkamam gibi onlada kendi şehrimde elektrik yazmayı planlıyorum.

Ah be hocam yine bir umut var tabii ama çok zor keşke önceden başlasaydınız çalışmaya, umarım başarırsınız.

Yani yerinizde olsam bir yıl mezuna kalıp 2 yıllık yerine 4 yıllık için çalışırdım.

Hocam zaten mezun senemdeyim yine boş geçti. 2 yıllıkta olsa yazıp gitmek istiyorum. Ailemde daha fazla mezuna kalmamı istemiyor.

@Caped

Hocam zaten mezun senemdeyim yine boş geçti. 2 yıllıkta olsa yazıp gitmek istiyorum. Ailemde daha fazla mezuna kalmamı istemiyor.

@Caped

Yani 2 yıllıklar nasıl oluyor tam bilmiyorum ama iş olanağı en yüksek olan bölümü de tercih edebilirsin, en azından boşta kalmazsın mezun olunca o açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…