TYT'de 60 net yapmak için geç mi?

@499604 Teknolojik aletlerinizi kaldırın. Planlı çalışın ve bundan sonraki işlerinizi son aya bırakmayın. Başarılar.

Yetişmez hocam. Yaklaşık 2 aydır benzer konuları açıp duruyorsun, bunun yerine çalışsaydın yapabilirdin. Kusura bakma ama artık pek çalışacağını düşünmüyorum.

Diğer arkadaşların neden gülme emojisi attığını anlamadım.

Telefonu bilgisayarı bırakmazsan yetişmez, onlara hiç vakit ayırmamaman ayrıca hiç sosyal aktivite yapmaman lazım( haftada 1 saat yürüyüş olabilir).

Yetişmez hocam. Yaklaşık 2 aydır benzer konuları açıp duruyorsun, bunun yerine çalışsaydın yapabilirdin. Kusura bakma ama artık pek çalışacağını düşünmüyorum.

Hocam telefonu bilgisayarı bıraktım. 4 gündür çalışmaya başladım.

@karyağdı

@0Parşömen hocam tyt fkb'ye nasıl çalışmalıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar hedefim Hacettepe üniversitesinde elektrik sizce yetişir mi?

Tamamen temeline bağlı eğer sağlam bir temelin varsa rahatlıkla yetişir ama temelim çok kötü diyorsan bu sene yetişmesi bence biraz zor TYT'yi yetiştirsen AYT yetişmeyecek.

Tamamen temeline bağlı eğer sağlam bir temelin varsa rahatlıkla yetişir ama temelim çok kötü diyorsan bu sene yetişmesi bence biraz zor TYT'yi yetiştirsen AYT yetişmeyecek.

Hocam temel olmamasına rağmen 10-20 net yapıyorum. Sadece TYT'den gireceğim. Hedefim 2 yıllık elektrik Hacettepe'de nasıl çalışmalıyım?

@YKSKURTULDUK

@484334

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…