TYT'de 72 net sene sonuna kadar kaç net olur?

kekkoo

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgi sarmal ve ekstrem yayınları denemesinden 72 net TYT yaptım, sene sonuna kadar kaç net artar? Hedef 15 bin sayısal.

Çalışmanıza bağlı olarak değişir. Ama düzenli bir çalışmanız var ise sene sonu 100 netlerin üstünü görebilirsiniz. Sizi de tam tanımak gerekiyor doğru bir yorum yapabilmek için

Hocam kahin değiliz bilemeyiz maalesef.

Tahmini ne kadar artar diye sordum dershanede 112 net yapan falan vardı kendimi yetersiz hissettim.

Çalışmanıza bağlı olarak değişir. Ama düzenli bir çalışmanız var ise sene sonu 100 netlerin üstünü görebilirsiniz. Sizi de tam tanımak gerekiyor doğru bir yorum yapabilmek için
Mat ve fizikten özel ders alıyorum elimden geldiğince düzenli olmaya çalışıyorum her hafta en az 1 deneme oluyorum

Mat ve fizikten özel ders alıyorum elimden geldiğince düzenli olmaya çalışıyorum her hafta en az 1 deneme oluyorum
11'in başında 73 net yapmıştım TYT. 1 sene sonra denemelerde 100 küsür net geliyordu.
Ben 12 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…