TYT'de hangi dersler var?

mertlua

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060
i3 13100f
16 gb ram
Meslek
öğrenci
Merhaba! 10. sınıfta sınavlara daha iyi hazırlanmak için Anadolu lisesinden açık liseye geçtim ve ders çalışmaya başladım. Ama sözel ve sayısal mevzusunu anlayamadım TYT'de ben hangi derslerden sınava gireceğim? Sayısal mı, yoksa sözel mi? Bir de felsefeye mi gireceğiz din kültürüne'mi? Teşekkürler.

Hocam Türkçe sosyal temel matematik ve fen bilimleri branşlarını çözeceksiniz sosyalde felsefe de var dinde burada soracağınza internette baksaydınız hepsi yazıyordu.

1. TYT'de 9 ve 10. sınıftaki tüm derslerden sorumlusun. Türkçe, sosyal, temel matematik, fen.
  2. AYT'de sözel, sayısal, eşit ağırlık diye ayrılıyor, AYT'de 11 ve 12'den sorumlusun.
    2.1 Sözel için: Türkçe, sosyal,
    2.2 Sayısal için: Matematik, fen (kimya, biyoloji, fizik),
Gibi gibi...
İnternette dolu hangi bölüm istiyorsan onun için o bölüme göre çalışmalısın.

Merhaba! 10. sınıfta sınavlara daha iyi hazırlanmak için Anadolu lisesinden açık liseye geçtim ve ders çalışmaya başladım. Ama sözel ve sayısal mevzusunu anlayamadım TYT'de ben hangi derslerden sınava gireceğim? Sayısal mı, yoksa sözel mi? Bir de felsefeye mi gireceğiz din kültürüne'mi? Teşekkürler.

TYT - Türkçe, temel matematik, sosyal bilimler [Coğrafya, Tarih, Felsefe/ Felsefe 2 [[DKAB görmüyorsanız]], dkab (muaf değilseniz)], fen bilimleri (kimya, biyoloji, fizik)

cevaplar için teşekkür ederim internette yıllar önceki bilgiler çıkıyordu güncel bilgileri verdiğiniz için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı