8keyd Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF F15 FX507ZV Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar aralığa neredeyse girdik ve bende TYT daha adamakıllı tam başlayamadım denemelerde 30 - 40 arası gidip geliyor. AYT denemesi bugün yapacağım. Sizce geç mi kaldım toparlanır mı sınava kadar ilk 25k - 50k arası yapabilir miyim?
Arkadaşlar aralığa neredeyse girdik ve bende TYT daha adamakıllı tam başlayamadım denemelerde 30 - 40 arası gidip geliyor. AYT denemesi bugün yapacağım. Sizce geç mi kaldım toparlanır mı sınava kadar ilk 25k - 50k arası yapabilir miyim?
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 27 Kasım 2023 #2 Hangi alandasınız? Alanınızı yazar mısınız lütfen?
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 27 Kasım 2023 #3 TYT için geç kalmışsınız biraz, hemen TYT'yi güzelce bitirmeniz lazım. TYT'yi bitirmeden AYT'den bir şey beklemeyin.
TYT için geç kalmışsınız biraz, hemen TYT'yi güzelce bitirmeniz lazım. TYT'yi bitirmeden AYT'den bir şey beklemeyin.
8keyd Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF F15 FX507ZV Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #4 Smurfeyy dedi: Hangi alandasınız? Alanınızı yazar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla... Sayısal alandayım. Kanzuki dedi: TYT için geç kalmışsınız biraz, hemen TYT'yi güzelce bitirmeniz lazım. TYT'yi bitirmeden AYT'den bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Bu benim hocamın 5 günde fizik, kimya vs nasıldır onlardan izleyip daha sonra soru çözmek isime yarar mı yeterli olur mu?
Smurfeyy dedi: Hangi alandasınız? Alanınızı yazar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla... Sayısal alandayım. Kanzuki dedi: TYT için geç kalmışsınız biraz, hemen TYT'yi güzelce bitirmeniz lazım. TYT'yi bitirmeden AYT'den bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Bu benim hocamın 5 günde fizik, kimya vs nasıldır onlardan izleyip daha sonra soru çözmek isime yarar mı yeterli olur mu?