TYT'ye başlamak istiyorum ve her dersten kaynağımı aldım ama bana bir konu anlatımı yapan kanal gerekiyor. Tonguç aldım 9. sınıf tekrarı için ama aşırı saçma şakalarıyla ders anlatmaktansa şaklabanlık yapıyor. 11. sınıfım.
Hocam her eğitim konusun da varsınız resmen kaçıncı sınıfsınız?Benim Hocam olabilir.
Hocam bende TYT, AYT full set var ancak anlatımını çok beğenemiyorum. Şenol hoca ve Rehber Matematik güzel anlatıyor.Benim Hocam olabilir.
yaptığım bi hata tonguç zaten belirttim bunu ve kaynak bilmediğim için bu forumu açtım. teker teker youtubede kaynak arayacak kadar vaktim yok.Tonguç ne hocam ortaokul musunuz? Saçma sapan YouTube kanallarının kendi ürünlerini övmesi sebebiyle onlara bağlı kalınması çok saçma. Her dersten seviyenize uygun kaynağı ve de size göre olan YouTube kanalını seçin başlayın.
Mezun ilk senem, bildiğim şeyleri anlatıyorum sadece çünkü insanların ihtiyacı var. Tek başına sınav senesini yönetmek zor iş.Hocam her eğitim konusun da varsınız resmen kaçıncı sınıfsınız?
gereksiz mesaj ban loading.
11. sınıfımHocam her eğitim konusun da varsınız resmen kaçıncı sınıfsınız?
gereksiz mesaj ban loading.
Gerçekten eğitim konularında çok yardımcı oluyorsunuz bana da olmuştunuz ama hatırlamıyorsunuzdur kesin.Mezun ilk senem, bildiğim şeyleri anlatıyorum sadece çünkü insanların ihtiyacı var. Tek başına sınav senesini yönetmek zor iş.![]()
Başka bir arkadaşa sormuştum.11. sınıfım
Evet ben de kimya hariç kullanmıyorum ama sistemi gerçekten güzel, onlar gibi yapan başka bir kanal var mı?Hocam bende TYT, AYT full set var ancak anlatımını çok beğenemiyorum. Şenol hoca ve Rehber Matematik güzel anlatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.