Süre veya saat odaklı çalışmıyorum. Soru sayısını da hiç saymadım. Her konu başlığından 40-50 soru diyebiliriz. Ama bu biraz değişkenlik gösteriyor. Saat olarak 6 saat civarı.
Süre veya saat odaklı çalışmıyorum. Soru sayısını da hiç saymadım. Her konu başlığından 40-50 soru diyebiliriz. Ama bu biraz değişkenlik gösteriyor. Saat olarak 6 saat
11. Sınıfta 11 konularının hepsini zor düzeyde yapabilecek kapasiteye gelirseniz ve bir yandanda TYT çalışırsanız çok rahat yetişir. 2 sene kalmış hala çalışmıyosan sal diyen arkadaş neyin kafasında çözemedim 1 sene çalışıp 30k yapan arkadaşım var neden olmasın.
Hocam benim matematiğim berbattı eskiden (Hala daha çok iyi diyemem). Sözel dersler ile fen bilimlerine çalıştım LGS için. Dilimi tam hatırlamıyorum ama sınav kötü geçmişti.
Hocam benim matematiğim berbattı eskiden (Hala daha çok iyi diyemem). Sözel dersler ile fen bilimlerine çalıştım LGS için. Dilimi tam hatırlamıyorum ama sınav kötü geçmişti.