TYT'ye geç kalan adam AYT'ye girdi

Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen TYT'ye girdim. 50 yaşlarında bir dayı TYT'ye geç kalmıştı ve alınmamıştı. Öbür gün AYT'ye girdi. Böyle bir şey 4 yıllık bölümlerde nasıl değerlendirilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 0 puan kabul edilerek devam edilir. Sonuçta sınava girip de 0 çekmek de var. 2 milyondan falan üniversite varsa alsınlar moruğu

Geçen TYT'ye girdim. 50 yaşlarında bir dayı TYT'ye geç kalmıştı ve alınmamıştı. Öbür gün AYT'ye girdi. Böyle bir şey 4 yıllık bölümlerde nasıl değerlendirilir?

Adamın alınmadığını nasıl gördün sen salonda değil miydin?

Adamın alınmadığını nasıl gördün sen salonda değil miydin?
10.15'e kadar okulun içinde takılmak serbest. Lavaboya giderken gördüm okulun kapısında.

Bence 0 puan kabul edilerek devam edilir. Sonuçta sınava girip de 0 çekmek de var. 2 milyondan falan üniversite varsa alsınlar moruğu
3 milyon aday var.

Öğretmen falandır o. O yaşlarda adam üniversitede ne yapar bilmiyorum. Soruları değerlendirmek istedi muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…