TYT'ye için hazırlık yaparken gereğinden uzun çalışmak

Daha fazla  
TYT'ye calisiyorum matematik te 8 tane konu anlatim videosu var not ala ala yapiyorum. Bugün başladım 30 dakikalık konu anlatıminı 5 saatte bitirdim size aşırı anormal gelecektir. Cunku surekli dalginlik yasiyorum, ve kendi kendime konuşuyorum. Bundan önce de her ders calistigimda, ornegin sabah kahvalti yaptim, 10.00 da başladım. 2 saatlik konu anlatimi artı 20 soruluk testi, akşam saat 12.00 civari bitiriyorum. Kendimi robot gibi goruyorum ve boyle oldugum icin kendimi teselli edecek bedenler buluyorum ornegin "Türkiye'de yasiyorsun, benim yasadigimi milyonlarca genc yasiyor" "Orta Doğu ulkesiyiz, bu ulke refaha gelmedi, gelmez de..." gibi gibi kendi aklimca normallestirmeye calisiyorum.

Okul disinda tatil gunleri disari cikmiyorum. Eve gelincede ders ve uyku ve her gün tatil gunu bile olsa uykulu oluyorum. Sadece yemek yerken mutlu oluyorum. Onun disinda ne spor yapiyorum, neden hareket ediyorum sabahtan aksama kadar okuldaysam. Tahta sirada hiç kalkmadan oturuyorum uyuyorum. Eve geldigimde de ders calisiyorum bir de aksama kadar koltukta evde oturuyorum. Sosyal hayatim zaten yok. Cok garip hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…