mustafaonduc78 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Sınava az zaman kaldı ve bana net getirecek konular lazım. TYT'den tavsiyeleriniz bekliyorum.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.738 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Tyt sosyal bakabilirsin.
Monocled Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 mustafaonduc78 dedi: Sınava az zaman kaldı ve bana net getirecek konular lazım. TYT'den tavsiyeleriniz bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tek videoda kimya, biyoloji,fizik izleyebilirsin onlardan illaki denk getirirsin fenden Metin azsa tabi
mustafaonduc78 dedi: Sınava az zaman kaldı ve bana net getirecek konular lazım. TYT'den tavsiyeleriniz bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tek videoda kimya, biyoloji,fizik izleyebilirsin onlardan illaki denk getirirsin fenden Metin azsa tabi
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 17 Haziran 2025 #4 Yusuf mert arslan sosyal fen full tekrarları + soru çözümleri izleyin hocam bir de yanına branş attınız mı güzel net artışı yakalarsınız.
Yusuf mert arslan sosyal fen full tekrarları + soru çözümleri izleyin hocam bir de yanına branş attınız mı güzel net artışı yakalarsınız.
mustafaonduc78 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 Eriksen dedi: Yusuf mert arslan sosyal fen full tekrarları + soru çözümleri izleyin hocam bir de yanına branş attınız mı güzel net artışı yakalarsınız. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam sağ olun. Fen. Monocled dedi: Tek videoda kimya, biyoloji, fizik izleyebilirsin onlardan illaki denk getirirsin fenden metin azsa tabii. Genişletmek için tıkla... Fen bir de matematik netim az.
Eriksen dedi: Yusuf mert arslan sosyal fen full tekrarları + soru çözümleri izleyin hocam bir de yanına branş attınız mı güzel net artışı yakalarsınız. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam sağ olun. Fen. Monocled dedi: Tek videoda kimya, biyoloji, fizik izleyebilirsin onlardan illaki denk getirirsin fenden metin azsa tabii. Genişletmek için tıkla... Fen bir de matematik netim az.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.738 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 mustafaonduc78 dedi: Bakacağım hocam sağ olun. Fen. Fen bir de matematik netim az. Genişletmek için tıkla... Mattan mantık ve kümeleri halledebilirsiniz. 2 net gayet basit konular. İlk 12 konuyada bakabilirsiniz. Ayeıca geodan 2 3 ezberle biras net kovalanabilir eğer sıfır değilseniz tabi.
mustafaonduc78 dedi: Bakacağım hocam sağ olun. Fen. Fen bir de matematik netim az. Genişletmek için tıkla... Mattan mantık ve kümeleri halledebilirsiniz. 2 net gayet basit konular. İlk 12 konuyada bakabilirsiniz. Ayeıca geodan 2 3 ezberle biras net kovalanabilir eğer sıfır değilseniz tabi.