TYT'ye kalan sürede kaç net artar?

boostiooo

Femtopat
Benim TYT neti 45-50 arası, YDT'de sıkıntım yok Full'e yakın. Seri denemelere girdik ama beni hem aşırı stres baskılıyor hem de aile. 2 gündür denemelere giremiyorum korkudan. 60+ net üstüne çekmem lazım ama kalan sürede olur mu bilmiyorum. Deneme sınavları moralimi çok bozuyor, analiz bile yapamıyorum.

Türkçe 30-35
Sosyal 13-15
Matematik 3-4
Fen 3-4 yine.

Ne kadar artabilir? Ben fazla umutsuzluğa kapıldım, normalde netlerim bu kadar kötü değildi ama denemeye girmeye girmeye düşmeye başladı. Matematiğimi ne kadar arttırabilirim bilmiyorum, ailevi olaylar da işin içerisine girince ben iyice düştüm. Problemlerde altyapım vardır. Dürüst olunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikten kaç net artar tahmini, branş denemesi falan atsam genel denemelerin yanında? Fenden şu an 6-7 net arasındayım. Türkçeyi biraz daha düzelttim. Sosyali çalışıyorum şu an.

Matematik için branş denemesi atmak bayağı faydalı olur denemeyi çözerken süre tutun ve yapamadığınız her sorunun çözüm videosunu izleyin.
Bu kalan zamanda bence matematik ve fen ağırlıklı çalışın.

Matematikten kaç net artar tahmini, branş denemesi falan atsam genel denemelerin yanında? Fenden şu an 6-7 net arasındayım. Türkçeyi biraz daha düzelttim. Sosyali çalışıyorum şu an.

Feni nasıl arttırdınız?

Feni nasıl arttırdınız?
Biyolojinin konularını selin hocanın tyt 12 videoluk kampından ilerletiyorum son ünitedeyim, onun dışında sürekli branş denemesi ve genel denemeler + Kimya notları, fizik yorum soruları ile aşina olunuyor. 8-10 nete çıkarma yolundayım eğer kimyaya daha ağırlık verirsem.

Ben feni kasmaya başladım baya, onun dışında sosyali biraz ilerletmeye çalışıyorum, yanında türkçe dil bilgisi çalışıyorum çünkü paragraf kısmında sıkıntım yok, ama matematik biraz zor ilerliyor. Daha doğrusu sorular zamanımı çok alıyor. Türkçeyi 50dkya yakın sürede ya da daha kısa sürede bitiriyorum eğer full odak olursam, onun dışında fen 10-15dk en fazla çünkü sadece bakıp yapılabilecek sorular var. Onun dışında sosyal 20dk. Denemeyi çözerken taktik önerebilir misiniz? Elim denemelere alışık olmadığı için diğerlerinin yaptığı gibi turlama taktiği felan bir fikrim yok o konularda. Örneğin 20 türkçe sonra sosyal sonra tekrar türkçeye felan dönüyorlar.

Son düzenleme:

Ben denemeyi Türkçe-fen-sosyal- matematik şeklinde çözüyorum. Hiçbir branşı yarıda bırakmıyorum. Matematikte soruları daha hızlı çözmek için her soruya kaç dakika süre ayırdığınızı kronometre ile öğrenin ve kendizi ona göre ayarlayın. Mesela bir soruyu 5 dakikada çözüyorsanız bunu 4 dakikaya indirmeye çalışın.

Sürem arttı hocam 58 netim var şu an son yaptığım 345 tyt denemesine göre, artar mı daha? günde 3 deneme basıyorum yanında branş denemelerle birlikte. Bir de analizlerini seri izliyorum.

Sürem arttı hocam 58 netim var şu an son yaptığım 345 tyt denemesine göre, artar mı daha? günde 3 deneme basıyorum yanında branş denemelerle birlikte. Bir de analizlerini seri izliyorum.
Yarım saatim felan vardı da matematikte biraz zorlandım. 6-7 net çıktı. saldım o yüzden, analizlerini izlemeyi düşünüyorum

Çalışmaya devam edin.
60 neti geçersiniz diye düşünüyorum.

Altyapın varsa aban problemlere 10'u bile geçebilirsin geçen yılın matematiği kolaydı sadece süreye dikkat et Türkçede çok takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…