TYT'ye nasıl başlanır?

varolsss

Decapat
Daha fazla  
Evet yaz başladığından beri işe gidip çalışıyorum ve bu sene sınav olduğu aklıma geldi 100-150 bin gibi bir hedefim var yaz bitmeden TYT'yi bitirebilir miyim?
Nasıl çalışmalıyım? Bir tane okulun TYT yaz kampına gidiyorum orasımı daha verimli olur TYT için herhangi bir dershaneye yazılmakmı yoksa kütüphane köşesinde tek başıma oturup çalışmak mı?

Verim alabileceğinize, disiplin ve istikrarınıza güveniyorsanız dershaneye para saymanıza gerek yok sadece bir dershanenin kütüphane ve denemelerine kayıt olun ve varınızı yoğunuzu derse verin. Günde 5 saat çalışırsanız bu şekilde bitirmek zor olsa da mümkün. Ancak baya zorlamanız gerekecek

Dershane pek düşünmüyorum zaten ama şu anlık bir tane TYT kursuna gidiyorum ücretsiz dyk gibi bir şey orasıda pek verimli gelmiyor plan program yapıp kendimmi yapmalıyım sizce.

Dershane pek düşünmüyorum zaten ama şu anlık bir tane TYT kursuna gidiyorum ücretsiz dyk gibi bir şey orasıda pek verimli gelmiyor plan program yapıp kendimmi yapmalıyım sizce.
Bu devirde ücretsiz kurslardan fayda geleceğini sanmam zaten. Min masraf istiyorsanız araştırın ve youtube hocalarının kitaplarını alın düzgün kaynak topladıktan sonra tabletinizi bilgisayarınızı alıp halk kütüphanesine gidin güzelce çalışın halledin.

Kesinlikle dershaneye gitmenizi tavsiye etmiyorum. Tamamen para tuzağı. Ancak deneme kuluplerine katılabilirsiniz. TYT için bol bol deneme en iyisi olur. YouTube'dan çalışmanızı tavsiye ederim. Eğer sağlam bir çalışma programı yaparsanız yaz tatilinde TYT'den büyük bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak TYT hiçbir zaman tam anlamıyla bitmez. Konu olarak bitirebilirsiniz fakat sürekli branş denemesi atmanız gerekiyor. Evde ders çalışamıyorum diyorsanız kütüphaneye gidebilirsiniz. Kesinlikle dershaneye gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…