TYT'ye nasıl nereden başlanmalı?

weet

Centipat
Daha fazla  
Evet 11.sınıf bitti ama ben daha TYT'ye başlamadım çünkü nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Normalde koçluk almak istedim ama piyasada güzel koçluk yok yorumlara göre, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 11.sınıf bitti ama ben daha TYT'ye başlamadım çünkü nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Normalde koçluk almak istedim ama piyasada güzel koçluk yok yorumlara göre, sizce ne yapmalıyım?
Bi yerden başlama al kaynaklarını çözmeye başla bu yaz tüm derslerden en az 1kaynak bitirmeye bak konu eksiğin varsa izle

Koçluğa para vermene gerek yok az muhakeme yeteneğin varsa kendin halledersin YKS kolay sınav, ha işini hakkıyla yapan koçlar vardır bilmiyorum benim görduklerimin çoğu kar amaçlı kişiye özel koçluk değil (baykuş, pusula gibi) çok kasma Eyüp bnin haftalık rehberlik videolarını izle (YKS 2024 sınavı sonrası 2025 tayfa için rehberliklerini) kafanda bir şeyler oluşur.

Yani hocam 1 aylık bir YKS koç alınabilir eğer hiçbir şey bilmiyorsan. Dböyle derece yapmış birinden yol göstermesi için sana yanlışlarından vb bahsetmesi için alınabilir koçluk ama böyle her ay para verilmez. Onun dışında bu yaz 9 10 tekrar et şimdiden başla alanını bilmiyorum o yüzden pek yorum yapamam

TYT zaten çok zorlayacak bir şey değil hocam temeliniz varsa rahatlıkla yaparsınız önemli olan bence AYT.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı