TYT'ye ne zaman başlanmalı?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Merhaba dostlar, çoğu kişi gibi mezuna kalmış biriyim. YKS 26'ya hazırlanacağım ve sadece TYT'ye gireceğim. Üstüne açık lise okuyorum ve 2025 Aralık, 2026 Mart'ta sınava gireceğim, yaş sınırı yüzünden.

Kısaca TYT çalışmaya ne zaman başlanmalı? Minimum ham 300 puan istiyorum. Temelim sıfır diyemem fakat çok iyi de değil. Özellikle matematik yapabilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam yavaştan başlayın bence düzenli ve disiplinli bir program halinde. Son aylarda ise deneme, paragraf çözersiniz bol bol.

TYT çok zor değil rahat halledersin ama bence sene boyu çalışırsan daha iyi olur senin için he illa şu kadar zaman kala çalışacağım diyorsan bence ocak şubat civarı çalışırsan bitirirsin. 300 puan üzeri istiyorum diyorsan da bence aralık gibi başla.

En azından sonuçlar açıklanana kadar dinlenin sonrasında başlarsınız ayrıca sonuçlar gelmeden bu kadar acele karar vermeyin bence hocam bu senenin sıralamalarını tahmin etmek zor şu an çünkü.

Evet sınava giren kişi sayısı da azdı çok geçen senelere nazaran. Sonuçlar gelince daha iyi karar verebilir kullanıcı.

Hocam yavaştan başlayın bence düzenli ve disiplinli bir program halinde. Son aylarda ise deneme, paragraf çözersiniz bol bol.

Hocam erken olduğunu düşünyorum, cidden biraz dinlenmem gerek.
En azından sonuçlar açıklanana kadar dinlenin sonrasında başlarsınız ayrıca sonuçlar gelmeden bu kadar acele karar vermeyin bence hocam bu senenin sıralamalarını tahmin etmek zor şu an çünkü.

Katılıyorum hocam, en iyisi beklemek fakat öyle ya da böyle mezuna kalmam gerek bazı durumlardan dolayı.

TYT çok zor değil rahat halledersin ama bence sene boyu çalışırsan daha iyi olur senin için he illa şu kadar zaman kala çalışacağım diyorsan bence ocak şubat civarı çalışırsan bitirirsin. 300 puan üzeri istiyorum diyorsan da bence aralık gibi başla.

Kafaya yazdım teşekkür ederim.

Katılıyorum hocam, en iyisi beklemek fakat öyle ya da böyle mezuna kalmam gerek bazı durumlardan dolayı.

O halde sonuçlara kadar beklemenizi öneririm hocam sonuçta 1 sene emek verdiniz bir süre dinlenmek hakkınız.

Haklısınız yorucu bir sınavdı en az 2-3 hafta dinlenin daha sonra yavaştan hazırlanmaya başlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı