TYT'ye ne zaman başlanmalı?

Dediğiniz gibi, YKS yorucu bir sınav. Benim gibi öğrenim hayatında ders çalışmamış biri de 1 sene boyunca ders çalışınca ciddi manada yordu. Biraz dinlenip sağlam kafayla başlamak en iyisi. Sanırım ağustos sonu gibi başlayacağım çok kasmadan.

Son sormak istediğim bir şey var, program nereden bulabilirim? Düzenli bir program istiyorum. Gözden çıkaracağım 2 ders var; tarih ve felsefe.

Merhaba dostlar, çoğu kişi gibi mezuna kalmış biriyim. YKS 26'ya hazırlanacağım ve sadece TYT'ye gireceğim. Üstüne açık lise okuyorum ve 2025 Aralık, 2026 Mart'ta sınava gireceğim, yaş sınırı yüzünden.

Kısaca TYT çalışmaya ne zaman başlanmalı? Minimum ham 300 puan istiyorum. Temelim sıfır diyemem fakat çok iyi de değil. Özellikle matematik yapabilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
ben de sadece tyt girdim bu sene 1 ayda sadece 30 net cikti benden tyt mat haric hic yapamadigim icin calismadim. bence simdiden basla ama her gun asiri yuklenme kendine cunku ben de her gun bu kadar soru cozucem 5 konu bitiricem diye diye gicbir sey yapamadim gozumde buyuduler git gide. hafiften basla temmuzda her gun paragraf coz problem coz diyorlar her gun ama bilgi olmadan ben cozemedim mesela 12 konu icin kamplara baslayacak hocalar youtubde onlarla basla en mantiklisi turkce dil bilgisini ben 2 gune sigdirdim gerisini sen dusun ama fazla yuklenme cabuk sikilirsin 300 puan için tyt de 60 65 net gerekiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı