Bence haftada birkaç kez TYT matematik branş denemesi çöz. Hem netlerin yükselir hem de yanlış yaptığın soruların çözümlerine bakarken konuyu hatırlarsın. Kitap bitirirsem daha iyi olur diyorsan bilgi sarmal ya da 345 almanı öneririm.
Hocam benim bildiğim sizin konuları yarıladığınız zaman (%50,60) haftada 1 deneme bunun öncesinde de 3-4 hafta da bir kontrol amaçlı deneme çözüyor olmanız gerekiyordu ve eğer konuların %70-80'i bittiyse haftada 2-3 ve bunu kademeli olarak konular bitmeye devam ettikçe seri denemelere geçmeniz lazımdı diye biliyorum. Branş denemesi ve genel denemeler tekrar için yeterli olur bence. Bu arada konu bitirmek derken hem orta kaynaktan hem de zor kaynaktan çözmüş olmaktan bahsediyorum. Kolay kaynak bana gereksiz geliyor hem orta hem zor kaynaklarda da kolay sorular oluyor ama kolay sorular seni geliştirmez.
Bu arada benim dediğim kesin doğru olacak diye bir şey yok bazı arkadaşlar orta-üst kaynakta çözmeyi öneriyor matematik için. Yani bir konuyu 3 kaynaktan çözüyorsun. Bence bu daha mantıklı çünkü nasıl bir sınavın beklediğini biliyoruz..
@Belirsiz İntegral konu 1 sene önce açılmış ama gene de cevaplandıralım. Belki bir başkası için faydalı olabilir.
Sürekli kitap çözmek net arttırmaz. Eğer ki yeterince kitap çözüldüyse şu saatten sonra kitap çözmenin pek bir mantığı yok. Sürekli deneme çözmek lazım. Net denemeler ile artar çünkü ve tekrar da yapılmış olur. Soru bankaları sadece konuyu öğretir, net arttırmaz.