Tzsezcvcis (32 Bit) nedir?

Hocam ben ne olur ne olmaz formatlamıştım bilgisayarı demeyin öyle

Yok artık siz bayağı bayağı hatta bayağı bayağı bayağı abartmışınız. Direkt kasayı iade etseydiniz hocam. Windows defeder ve Kaspersky'dan 3'er defa seçili dosya taraması. Bir defa da tam tarama yaptım sıfır sıkıntı. Fazla abartmaya gerek yok Windows ve Kaspersky'dan kaçamaz bu virüsler.

Şimdi baktım da sizdeki dosya virusmüş zaten Kaspersky'dan taratmışsıız. O halde sizin format veya sıfırlamanız gayet normal çünkü virüs bulaşmış. Bendeki dosya ise virüs değil temizdi o açıdan yukarıdaki yorumu yaptım.

Doğrudur hocam siz doğru olanı yapmışsınız zaten

Kaynak koduna baksaydın bari. Antivirüsler tamam virüs değil demiş olabilir ama virüs olmasa dahi kaynak koduna bak.

Revo unistaller ile kaldırdım ben nereden bileyim hocam kaynak kodu falan. Virüs olsa anlardık zaten 3-4 program ile tarattık temiz çıktı üstüne gittim sildim tüm kalıntıları ile.

Team speak 3 indirenlerin hepsinde var bu dosya virüs değil kısacası. TS3 silince ortaya çıkıyor.

Ve ekstra olarak bu tarz virüsler antivirüs programlarından vs kaçamaz. 3 tane antivirüs programı ile tarattım eğer zararlı bir dosya olsaydı yukarıdaki arkadaşınki gibi virüs algılardı bendeki dosyayı da ama yardımın için yine de teşekkürler. Ben yine de ne olur olmaz tüm kalıntılar ile silmiştim dosyayı içim rahat o yüzden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…