Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 U.gg yi hesabıma baglamaya calısırken bu sorunla karsılasıyorum, cozumunu bilen var mı acaba? Dosya Ekleri 1728681629664.png 82,5 KB · Görüntüleme: 26
Eren.T Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 93 15 Ekim 2024 #2 Problem sizinle alakalı görünmüyor, karşı taraftaki sunucudan kaynaklı bir hata. Yine de çerezleri temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
Problem sizinle alakalı görünmüyor, karşı taraftaki sunucudan kaynaklı bir hata. Yine de çerezleri temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #3 Eren.T dedi: Problem sizinle alakalı görünmüyor, karşı taraftaki sunucudan kaynaklı bir hata. Yine de çerezleri temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Ticket attım cozuldu.
Eren.T dedi: Problem sizinle alakalı görünmüyor, karşı taraftaki sunucudan kaynaklı bir hata. Yine de çerezleri temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Ticket attım cozuldu.