- Makaleler
- 5
Zamanında bu sorunun benzeri Core 2 Duo T mi P mi alınmalı şeklinde benim tarafımdan sorulmuştu bundan yıllar önce.
Yerinizde olsam U serisi işlemci alırdım, bilgisayar yetersiz gelmeye başladığında da elimden çıkarır başka bir modele geçerdim. Teknik konular hakkında ise hiçbir bilgim yok maalesef modern işlemciler konusunda, ne söylesem hatalı olur ancak Intel halen o eski Intel ise dediğimde haklılık payı olduğunu düşünüyorum.
İnsanlar T serisi performanslı olduğu için T almalısın demişlerdi, bende o dönem bilgisayarımı günlük işler için kullanıyordum. Fakat uzun vadede sorun yaşamamak için T serisi işlemci aldım. Sonuç ne oldu peki? Bugün P serisi işlemci kullananlar nispeten serin ve daha stabil bir deneyim yaşarken ben termal macunumun ömrü dolduğu için ahşap masanın üzerinde oluşmuş sıcak lekelerini nasıl çıkaracağımı düşünüyorum. İşlemci 90 dereceden aşağıya düşmüyor çünkü.
Yerinizde olsam U serisi işlemci alırdım, bilgisayar yetersiz gelmeye başladığında da elimden çıkarır başka bir modele geçerdim. Teknik konular hakkında ise hiçbir bilgim yok maalesef modern işlemciler konusunda, ne söylesem hatalı olur ancak Intel halen o eski Intel ise dediğimde haklılık payı olduğunu düşünüyorum.