U masa vs düz masa

Soldaki monitör 27 inç sanırım. Ve bir tık masa derinliği az kalmış gibi hissettim. 27 inçte 70 az geliyorsa 32 inç için sanırım 100 iyi olur gibi ne dersiniz?
32 inc'de masada derinlik anlamında aynı yeri kaplayacak. Hatta ben uzak kaldığı için çoğu zaman monitörü kendime çekiyorum çalışırken. Derinlik değilde genişlik benim masadan geniş olmalı 32 ile 24 sığmayabilir veya ucu ucuna sığabilir.

Hocam 75 cm yükseklik 200 veya 300 cm genişlik ve 90 cm derinlik düşünüyorum. Ustaya gitmedim daha. Ona da soracağım nasıl güzel olur diye. Ortak bir karar verip U şeklinde masa yaptırdıktan sonra unutmazsam bilgilendiririm seni de.

İyi hocam, bacağım masa ile sandalye arasında sıkışınca aklıma siz geldiniz.
Ben olsam 75 yükseklik yaptırmam asla.
80-85 daha iyi olabilir belki.
@Ellie Williams hocanın da fikrini alalım.

Bağdaş kuramıyorum sandalyede, ayaklarımı dik koyarsam bacak ile masa arasında 4 parmak boşluk kalıyor.

İyi hocam, bacağım masa ile sandalye arasında sıkışınca aklıma siz geldiniz.
Ben olsam 75 yükseklik yaptırmam asla.
80-85 daha iyi olabilir belki.
@Ellie Williams hocanın da fikrini alalım.

Bağdaş kuramıyorum sandalyede, ayaklarımı dik koyarsam bacak ile masa arasında 4 parmak boşluk kalıyor.

Hocam çok sağ olun vallahi düşünüp de yazdınız bana fakat 80 cm yüksekliklere çıktığım zaman klavye ve fareyi tutarken zorluk yaşamayim sonra? 70 kullanıyorum ben şu an. Gözümü korkuttu açıkçası. Fakat kullanıma engel değilse 80 yapabilirim.

Hocam çok sağ olun vallahi düşünüp de yazdınız bana fakat 80 cm yüksekliklere çıktığım zaman klavye ve fareyi tutarken zorluk yaşamayim sonra? 70 kullanıyorum ben şu an. Gözümü korkuttu açıkçası. Fakat kullanıma engel değilse 80 yapabilirim.

70 de rahatsanız yaptırabilirsiniz hocam.
Ben rahat değilim.
Klavye ve mouse açısından 70 de rahatsanız 70 bile yaptırabilirsiniz.

L masa kullanıyorum, gayet güzel. U masa çok yer kaplar eğer çok alanınız yoksa u masa için l yaptırın, düz güzel durmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı