nuhcelik834112 Hectopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #1 UAC'ye şifre koymak istiyorum ama bilgisayar açılırken UAC'ye koyduğumuz şifreyi sormasın istiyorum. Bunu uzun zamandan beri araştırıyorum fakat bi sonuca varamadım ve birkaç sene önce tanıdığım bu siteye güveniyorum sonuç bekliyorum.
UAC'ye şifre koymak istiyorum ama bilgisayar açılırken UAC'ye koyduğumuz şifreyi sormasın istiyorum. Bunu uzun zamandan beri araştırıyorum fakat bi sonuca varamadım ve birkaç sene önce tanıdığım bu siteye güveniyorum sonuç bekliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mart 2017 #2 Yönetici modunda bu özellik kullanılabiliyor olmalı. Buradan ayarlayabilirsiniz: "İzin isteminde bulun" seçeneğini seçmeniz gerek burada. Windows açılışından şifreyi kaldırmak için ise: Windows 10 Açılış Şifresini Kaldırma
Yönetici modunda bu özellik kullanılabiliyor olmalı. Buradan ayarlayabilirsiniz: "İzin isteminde bulun" seçeneğini seçmeniz gerek burada. Windows açılışından şifreyi kaldırmak için ise: Windows 10 Açılış Şifresini Kaldırma