uBlock Origin'e güvenebilirmiyim?

wexies200

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle Chromedan Firefox'a geçiş yaptım. uBlock Origin çok önerildi, fakat bu uygulamaya güvenebilir miyim bilmiyorum. Birden fazla siteler ve uygulamalardan filtresi var. (Kurduğumdan beri güncelleme ve önbellek temizleme dışında bir şey yapmadım). Bu uygulamaya güvenebilir miyim ve buradaki filtrelerin bana zararı olur mu? (Ya da kapatmam gereken varsa)
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle Chromedan Firefox'a geçiş yaptım. uBlock Origin çok önerildi, fakat bu uygulamaya güvenebilir miyim bilmiyorum. Birden fazla siteler ve uygulamalardan filtresi var. (Kurduğumdan beri güncelleme ve önbellek temizleme dışında bir şey yapmadım). Bu uygulamaya güvenebilir miyim ve buradaki filtrelerin bana zararı olur mu? (Ya da kapatmam gereken varsa)Eki Görüntüle 1375096
chrome'da Kullanıyorum memnumum , güvenilir.

Tails işletim sistemi güveniyor, içinde direk yüklü olarak geliyor. Bende güvenilir diye biliyorum.

Merhaba, forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle Chrome'dan Firefox'a geçiş yaptım. uBlock Origin çok önerildi, fakat bu uygulamaya güvenebilir miyim bilmiyorum. Birden fazla siteler ve uygulamalardan filtresi var. (kurduğumdan beri güncelleme ve önbellek temizleme dışında bir şey yapmadım). Bu uygulamaya güvenebilir miyim ve buradaki filtrelerin bana zararı olur mu? (ya da kapatmam gereken varsa)Eki Görüntüle 1375096

Güvenebilirsin, açık kaynak kodlu, meraklısı için,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı