Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.020 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Kasım 2022 #1 Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör - Fiyatı, Yorumları Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Diğer sitelerde 160 TL'den başlıyor, yaklaşık 60 TL'lik indirim var.
Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör - Fiyatı, Yorumları Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Diğer sitelerde 160 TL'den başlıyor, yaklaşık 60 TL'lik indirim var.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #2 Indra128 dedi: Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör - Fiyatı, Yorumları Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Diğer sitelerde 160 TL'den başlıyor, yaklaşık 60 TL'lik indirim var. Genişletmek için tıkla... Bu modeli kullanmıştım kesinlikle alınmaz.
Indra128 dedi: Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör - Fiyatı, Yorumları Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Diğer sitelerde 160 TL'den başlıyor, yaklaşık 60 TL'lik indirim var. Genişletmek için tıkla... Bu modeli kullanmıştım kesinlikle alınmaz.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.020 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Kasım 2022 #3 walter wick dedi: Bu modeli kullanmıştım kesinlikle alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #4 Indra128 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Müz, k dinlerken hariç her şeyde kesilme oluyordu her portda denedim 2 PC'de denedim neredeyse hiç sinyal olmayan yerde denedim başka kulaklıkla denedim ama şuna eminim Ugreen'in BT adaptörü daha iyi.
Indra128 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Müz, k dinlerken hariç her şeyde kesilme oluyordu her portda denedim 2 PC'de denedim neredeyse hiç sinyal olmayan yerde denedim başka kulaklıkla denedim ama şuna eminim Ugreen'in BT adaptörü daha iyi.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.876 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #5 walter wick dedi: Bu modeli kullanmıştım kesinlikle alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız üründe bir sorun vardır. Değişime gönderebilirsiniz. Her yerde önerilmiş 4,5 üzeri puan almış.
walter wick dedi: Bu modeli kullanmıştım kesinlikle alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız üründe bir sorun vardır. Değişime gönderebilirsiniz. Her yerde önerilmiş 4,5 üzeri puan almış.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #6 go ask alice dedi: Hocam aldığınız üründe bir sorun vardır. Değişime gönderebilirsiniz. Her yerde önerilmiş 4,5 üzeri puan almış. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten hatta Amazon'dan bile aldım.
go ask alice dedi: Hocam aldığınız üründe bir sorun vardır. Değişime gönderebilirsiniz. Her yerde önerilmiş 4,5 üzeri puan almış. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten hatta Amazon'dan bile aldım.
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #7 go ask alice dedi: Hocam aldığınız üründe bir sorun vardır. Değişime gönderebilirsiniz. Her yerde önerilmiş 4,5 üzeri puan almış. Genişletmek için tıkla... 104 TL'lik bir üründen de çok büyük bir beklenti olmaması lazım aslında günümüzde. Arkadaşın şansına biraz bozuk denk gelmiş olabilir.
go ask alice dedi: Hocam aldığınız üründe bir sorun vardır. Değişime gönderebilirsiniz. Her yerde önerilmiş 4,5 üzeri puan almış. Genişletmek için tıkla... 104 TL'lik bir üründen de çok büyük bir beklenti olmaması lazım aslında günümüzde. Arkadaşın şansına biraz bozuk denk gelmiş olabilir.