Çözüldü UB500 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

temuge

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B550M-K
Ryzen 5 5600
Rx 6650 xt
Corsair Vengeance RGB RS 3200 Mhz 16X2
WD 1TB SN570
DeepCool CG540 650W
Meslek
Öğrenci
Windows 11 kullanıyorum ve bugün elime UB500 geldi. UB500ü taktım ve adaptörü gördü ama Bluetooth kısmında cihaz listesinde hiçbir cihaz gözükmüyor. Bluetooth desteği olan laptopumda ise birden fazla cihaz gözüküyor. Cihaz bozuk mu yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum?

1724151506592.png

Çözüm
Her şeyi denedim sonra bozuk olduğunu düşünürken laptopun kendi Bluetooth'unu devre dışı bırakıp bunu denedim ve çalıştı, yani sorunu buldum. Sorun Bluetooth hizmetlerinin services.msc de kapalı olmasıymış.

Masaüstünde bir ara çoğu hizmeti kapatmıştım oradan kalmış olmalı.
Windows 11 kullanıyorum ve bugün elime UB500 geldi. UB500ü taktım ve adaptörü gördü ama Bluetooth kısmında cihaz listesinde hiçbir cihaz gözükmüyor. Bluetooth desteği olan laptopumda ise birden fazla cihaz gözüküyor. Cihaz bozuk mu yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum?

Eki Görüntüle 2289215

Hocam aynı ürün bende de var ilk aldığımda taradığımda cihazlar gözükmüyordu. Kapatıp terkar açıp böyle sürekli denedim en sonda gözüktü, ilk defa Bluetooth kullanıyorsanız cihazda driver kurup deneyin hocam. Olmaz ise biraz saçma olabilir ama başka girişlere takıp deneyin.

Her şeyi denedim sonra bozuk olduğunu düşünürken laptopun kendi Bluetooth'unu devre dışı bırakıp bunu denedim ve çalıştı, yani sorunu buldum. Sorun Bluetooth hizmetlerinin services.msc de kapalı olmasıymış.

Masaüstünde bir ara çoğu hizmeti kapatmıştım oradan kalmış olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı