Uber vs Taksi

Tekli seçim

• Oy verenlerin toplamı
    34
Makaleler
1
Uber Türkiye'den çekildi. Eğer günümüzde hala aktif ve etkili bir şekilde kullanılabilseydi hangisini tercih ederdiniz?

Taksiye ihtiyacım olduğunda hep Uber kullandım. Çok fazla ücretsiz yolculuk yaptığımda oldu hep memnun kaldım hizmetinden malesef çekilmek zorunda kaldılar ama bu durum çok uzun sürmeyecek bence. Bir kaç yıl sonra uberin yasallaşıp geri geleceğini düşünüyorum. O zamana kadar taksi ihtiyacım olursa moov kullanmayı düşünüyorum.

Ben de kısa mesafelerde - kısa süreli işlerde, park edecek güvenli bir alan bulunması halinde bisiklet tercih ediyorum. Aylık öğrenci akbilinden ötürü toplu taşıma çok uygun bir fiyata geliyor, 2. seçenekte toplu taşımayı bulunduruyorum.

Trafik olmayan zamanlarda - park derdi bulunmayan, uzak mesafelerde ise arabayı tercih ediyorum.
Taksi veya Uber ile pek tanışık bir insan değilim anlayacağın. Araba arıza yaparsa belki o zaman

Toplu taşıma en iyisi fakat bazen zorunluluktan dolayı Uber. Taksiye biniyorum arada geçen ay bindim taksiye adam uzun yoldan dolaştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…