Oğuzhan Karaduman Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #1 Geçenlerde Ubi Work Shop'a girdim de ucuz birşey gördüm. Bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa nasıl kayıt olmaktan tutun satın alıma kadar anlatacak birine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2015
Geçenlerde Ubi Work Shop'a girdim de ucuz birşey gördüm. Bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa nasıl kayıt olmaktan tutun satın alıma kadar anlatacak birine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Eylül 2015 #2 Kayıt: UbiWorkshop Store - Create Account Ana sayfa: Ubi Workshop store : Clothes, Costumes, Accessories & more from your favorite Ubisoft games Almak istediğin ürünün boyutunu seçip Add to Card: Siparişi ödemek için Proceed to Checkout: Ardından adres vs bilgilerini girip siparişi tamamlıyorsun. Eğer ülkemize gönderim yaparlarsa ürün kapına kadar geliyor.
Kayıt: UbiWorkshop Store - Create Account Ana sayfa: Ubi Workshop store : Clothes, Costumes, Accessories & more from your favorite Ubisoft games Almak istediğin ürünün boyutunu seçip Add to Card: Siparişi ödemek için Proceed to Checkout: Ardından adres vs bilgilerini girip siparişi tamamlıyorsun. Eğer ülkemize gönderim yaparlarsa ürün kapına kadar geliyor.