Ubisoft 10 yıl sonra Assassin's Creed Black Flag ve Unity'e Steam başarımları ekledi

276323

Kilopat
Para kaybetmeden oyuncu dinlememek gerçekten çok ilginç. Batma seviyesine gelmeseler eklemeyeceklerdi.

Satın alıp, %100 kasma isteği uyandırmıyor değil doğrusu.

Satın alıp, %100 kasma isteği uyandırmıyor değil doğrusu.
AC4 için boşa uğraşmayın. Sunucular oyuncu sayısı olarak ölü durumda. Şu anki sunucu durumu ile multiplayerda 55 seviye olmak işkence gibi geçecektir. Başarım hilesi yaparım derseniz orası ayrı.
AC Unity'de de co-op başarıları var lakin alması çok uzun sürmediği gibi co-op oynayan 1 veya 3 kişi daha bulmak kolay. Steam toplulukta Unity'nin co-op başarıları için çoktan konu açanlar olmuş. İngilizceniz var ise onlarla rahatça kasarsınız.

AC4'ü genede yapılabilir. Online için belirtilen başarımları dediğiniz gibi hile ile alınabilir.

AC Unity içinde gayet iyi İngilizcem var ama 2 oyunda bende Steam'de yok. AC Unity zaten Uplay'de mevcut oyüzden almam ama AC4'ü almak isterdim. Çok pahalılar.

AC Unity'i anlamak için değil hocam İngilizce. Co-op başarıları alırken yanınızdaki kişiyle iletişim kurmak için lazım.
Onun dışında Uplay'den kazandığınız başarıları Steam'de otomatik açılıyor haberiniz olsun. Yani AC Unity'i Steam'den alırsanız başarıları için baştan kasmanıza gerek yok.

Dil sıkıntım yok.

Oyuna tekrar para vermek istemiyorum. Belki çok ölü fiyat olursa alırım.

Para kaybetmeden oyuncu dinlememek gerçekten çok ilginç.

İşin komik kısmı da bu. Bir firma, oyuncularına ancak bu kadar düşman olabilir. Sanki zamanında eklese ölürlerdi, şimdi ekleseler ne olacak? Oyuncuların çoğu çoktan firmaya küstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…