Satın alıp, %100 kasma isteği uyandırmıyor değil doğrusu.Para kaybetmeden oyuncu dinlememek gerçekten çok ilginç. Batma seviyesine gelmeseler eklemeyeceklerdi.
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ on Steam
The year is 1715. Pirates rule the Caribbean and have established their own lawless Republic where corruption, greediness and cruelty are commonplace.Among these outlaws is a brash young captain named Edward Kenway.store.steampowered.com
Assassin's Creed® Unity on Steam
Assassin’s Creed® Unity tells the story of Arno, a young man who embarks upon an extraordinary journey to expose the true powers behind the French Revolution. In the brand new co-op mode, you and your friends will also be thrown in the middle of a ruthless struggle for the fate of a nation.store.steampowered.com
AC4 için boşa uğraşmayın. Sunucular oyuncu sayısı olarak ölü durumda. Şu anki sunucu durumu ile multiplayerda 55 seviye olmak işkence gibi geçecektir. Başarım hilesi yaparım derseniz orası ayrı.Satın alıp, %100 kasma isteği uyandırmıyor değil doğrusu.
AC4'ü genede yapılabilir. Online için belirtilen başarımları dediğiniz gibi hile ile alınabilir.AC4 için boşa uğraşmayın. Sunucular oyuncu sayısı olarak ölü durumda. Şu anki sunucu durumu ile multiplayerda 55 seviye olmak işkence gibi geçecektir. Başarım hilesi yaparım derseniz orası ayrı.
AC Unity'de de co-op başarıları var lakin alması çok uzun sürmediği gibi co-op oynayan 1 veya 3 kişi daha bulmak kolay. Steam toplulukta Unity'nin co-op başarıları için çoktan konu açanlar olmuş. İngilizceniz var ise onlarla rahatça kasarsınız.
AC Unity'i anlamak için değil hocam İngilizce. Co-op başarıları alırken yanınızdaki kişiyle iletişim kurmak için lazım.AC4'ü genede yapılabilir. Online için belirtilen başarımları dediğiniz gibi hile ile alınabilir.
AC Unity içinde gayet iyi İngilizcem var ama 2 oyunda bende Steam'de yok. AC Unity zaten Uplay'de mevcut oyüzden almam ama AC4'ü almak isterdim. Çok pahalılar.
Dil sıkıntım yok.AC Unity'i anlamak için değil hocam İngilizce. Co-op başarıları alırken yanınızdaki kişiyle iletişim kurmak için lazım.
Onun dışında Uplay'den kazandığınız başarıları Steam'de otomatik açılıyor haberiniz olsun. Yani AC Unity'i Steam'den alırsanız başarıları için baştan kasmanıza gerek yok.
6 dolara düşüyormuş oyun.Dil sıkıntım yok.
Oyuna tekrar para vermek istemiyorum. Belki çok ölü fiyat olursa alırım.
Bizim gönlümüz fakir. En fazla 1 dolar civarı veririm, zaten Unity'i zamanında 16TL'ye aldım.6 dolara düşüyormuş oyun.
Para kaybetmeden oyuncu dinlememek gerçekten çok ilginç.