Enko006 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Merhaba, GameBillet | PC, Mac and Linux Games sitesinden AC4 aldım. Ubisoft kütüphaneme eklendi oyunu indirdim ama kısayoldan açınca etkinleştirme anahtarı istiyor fakat Ubisoft uygulamasından girdiğim zaman istemiyor, ne yapmalıyım?
Merhaba, GameBillet | PC, Mac and Linux Games sitesinden AC4 aldım. Ubisoft kütüphaneme eklendi oyunu indirdim ama kısayoldan açınca etkinleştirme anahtarı istiyor fakat Ubisoft uygulamasından girdiğim zaman istemiyor, ne yapmalıyım?
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 18 Haziran 2023 #2 Konuyla alakasız ama meraktan soruyorum. Bu site güvenilir mi? Oyun fiyatları çok ucuz çünkü. Artı 0 Eksi
KS KS Enko006 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Rosselli dedi: Konuyla alakasız ama meraktan soruyorum. Bu site güvenilir mi? Oyun fiyatları çok ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yok gibi duruyor şu anlık. Ubisoft mantığını bilmediğimden konu açtım ben de. Artı 0 Eksi
Rosselli dedi: Konuyla alakasız ama meraktan soruyorum. Bu site güvenilir mi? Oyun fiyatları çok ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yok gibi duruyor şu anlık. Ubisoft mantığını bilmediğimden konu açtım ben de.