Ubisoft+ alınır mı?

Hasanxcd

Decapat
Makaleler
1
Ubisoft+ almayı düşünüyorum. Alıp bayağı bir oyun bitireceğim. Sizce değer mi 180 TL'ye?

Xbox uzerinden alacaksaniz PC'ye sorun cikabiliyormus.

Daha önce almıştım 15 TL olmuştu bir ara almıştım o zaman hiçbir sorun yaşamadım sadece 179 TL'ye değer mi diye sormak istedim.

Bence degmez. Game pass al daha iyi. Game pass kütüphanesinin yaninda Ea play sahibi de oluyorsun. 4-5 tane Ubisoft oyunu da var.

Daha önce almıştım 15 TL olmuştu bir ara hiçbir sorun yaşamadım sadece 179 TL'ye değer mi diye sormak istedim.
Hocam AC oyunlari Watch Dogs oyunlari vs oynarim diyorsaniz alinir "bence".

Bence degmez. Game Pass al daha iyi. Game Pass kütüphanesinin yaninda EA Play sahibi de oluyorsun. 4-5 tane Ubisoft oyunu da var.

Game Pass'e şu anda sahibim.

Hocam AC oyunlari Watch Dogs oyunlari vs oynarim diyorsaniz alinir "bence".

Hocam zaten onlar için alacağım ama bir karar veremedim o yüzden buraya bir sorayım dedim.

Bence de alınır tabii Assassin's Creed, Far Cry, Tom Clancy serilerini falan oynayacaksınız.
Ayrıca strateji seviyorsanız oyunlar içinde anno, settlers, Heroes of might and magic.
Şimdi baktım tam 148 oyun var Ubisoft+ kütüphanesinde...bu paraya kesinlikle değer...
Ayrıca yeni oyunları ilk günden itibaren oynayabiliyorsunuz.
Yalınız aklınızda olsun eğer olur da üye olursanız bugün falan bugünlerde Ubisoft+ da şöyle bir sorun var.
Ubisoft'un oyun yükleme ve yönetim aracı olan Ubisoft Connect'de Ubisoft+ sekmesine girdiğinizde Ubisoft+ sekmesi boş siyah bir ekran olarak geliyor. Beta moduna geçin oyun kütüphanesine geçin en aşağı gidin orada Ubisoft+ ile yükleyebileceğiniz oyunları görebileceksiniz...
İyi oyunlar.

Aldınız mı? Mirage, Avatar vb. tam sürüm olarak oynanabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…