ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 127 Çözümler 2 2 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Assassin's Creed Odyssey'le ilgili bir şey bakarken karşımı farklı bir konu çıktı ve konuda bir arkadaş Assassin's Creed Odyssey indirmeden Ubisoft üzerinden oynamıştı. Böyle bir şey mümkün mü acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar. Assassin's Creed Odyssey'le ilgili bir şey bakarken karşımı farklı bir konu çıktı ve konuda bir arkadaş Assassin's Creed Odyssey indirmeden Ubisoft üzerinden oynamıştı. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
ÜberSonic Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 511 2 Temmuz 2024 #2 Geforce Now harici bildiğim başka bir yöntem yok indirmeden oynanabilen, Geforce Now'da paralı bir sistem.
Geforce Now harici bildiğim başka bir yöntem yok indirmeden oynanabilen, Geforce Now'da paralı bir sistem.
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 2 Temmuz 2024 #3 Mümkün değil fakat Amazon Luna ve GeForce NOW da oynanıyor.
ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 127 Çözümler 2 2 Temmuz 2024 #4 ERTZENN dedi: Mümkün değil fakat Amazon Luna ve GeForce NOW da oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bedava olan var mı? ÜberSonic dedi: GeForce NOW harici bildiğim başka bir yöntem yok indirmeden oynanabilen, GeForce NOW'da paralı bir sistem. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
ERTZENN dedi: Mümkün değil fakat Amazon Luna ve GeForce NOW da oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bedava olan var mı? ÜberSonic dedi: GeForce NOW harici bildiğim başka bir yöntem yok indirmeden oynanabilen, GeForce NOW'da paralı bir sistem. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 2 Temmuz 2024 #5 ENESS1250 dedi: Peki bedava olan var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon Luna'nın 7 günlük deneme süresi var oradan bakabilirsiniz fakat oyunun sizin kütüphanenizde olması lazım.
ENESS1250 dedi: Peki bedava olan var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon Luna'nın 7 günlük deneme süresi var oradan bakabilirsiniz fakat oyunun sizin kütüphanenizde olması lazım.
ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 127 Çözümler 2 2 Temmuz 2024 #6 ERTZENN dedi: Amazon Luna'nın 7 günlük deneme süresi var oradan bakabilirsiniz fakat oyunun sizin kütüphanenizde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunum ama ubisofta bağladım öyle olur mu?
ERTZENN dedi: Amazon Luna'nın 7 günlük deneme süresi var oradan bakabilirsiniz fakat oyunun sizin kütüphanenizde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunum ama ubisofta bağladım öyle olur mu?
ÜberSonic Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 511 2 Temmuz 2024 #7 ENESS1250 dedi: Peki bedava olan var mı? Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eskiden GeForce NOW'da belli bir süre ücretsiz oyanayabiliyordunuz ama şu an nasıl bilmiyorum.
ENESS1250 dedi: Peki bedava olan var mı? Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eskiden GeForce NOW'da belli bir süre ücretsiz oyanayabiliyordunuz ama şu an nasıl bilmiyorum.
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 2 Temmuz 2024 #8 ENESS1250 dedi: Steam'de oyunum ama ubisofta bağladım öyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun Ubisoft kütüphanesinde olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
ENESS1250 dedi: Steam'de oyunum ama ubisofta bağladım öyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun Ubisoft kütüphanesinde olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 127 Çözümler 2 2 Temmuz 2024 #9 ERTZENN dedi: Oyunun Ubisoft kütüphanesinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. ÜberSonic dedi: Eskiden GeForce NOW'da belli bir süre ücretsiz oyanayabiliyordunuz ama şu an nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
ERTZENN dedi: Oyunun Ubisoft kütüphanesinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. ÜberSonic dedi: Eskiden GeForce NOW'da belli bir süre ücretsiz oyanayabiliyordunuz ama şu an nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.