vvMario Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Daha önce Xbox Game Pass üzerinden Assassin's Creed Odyssey oynamıştım ancak oyunu bitiremeden silmek zorunda kaldım. Şimdi geri yüklesem kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Daha önce Xbox Game Pass üzerinden Assassin's Creed Odyssey oynamıştım ancak oyunu bitiremeden silmek zorunda kaldım. Şimdi geri yüklesem kaldığım yerden devam edebilir miyim?
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 Buradaki oyunların içinde göremedim yani Cloud save almıyor ama sizde bir bakın. Cloud save support for PC games available on Ubisoft+ | Ubisoft Help
Buradaki oyunların içinde göremedim yani Cloud save almıyor ama sizde bir bakın. Cloud save support for PC games available on Ubisoft+ | Ubisoft Help
vvMario Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 zlatans1 dedi: Buradaki oyunların içinde göremedim yani Cloud save almıyor ama sizde bir bakın. Cloud save support for PC games available on Ubisoft+ | Ubisoft Help Genişletmek için tıkla... Oyunda geldiğim yere oynamadan tekrar gelmenin başka bir yolu yok mu yani?
zlatans1 dedi: Buradaki oyunların içinde göremedim yani Cloud save almıyor ama sizde bir bakın. Cloud save support for PC games available on Ubisoft+ | Ubisoft Help Genişletmek için tıkla... Oyunda geldiğim yere oynamadan tekrar gelmenin başka bir yolu yok mu yani?
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #4 vvMario dedi: Oyunda geldiğim yere oynamadan tekrar gelmenin başka bir yolu yok mu yani? Genişletmek için tıkla... İnternette bulabilirsiniz belki save diğer türlü yok.
vvMario dedi: Oyunda geldiğim yere oynamadan tekrar gelmenin başka bir yolu yok mu yani? Genişletmek için tıkla... İnternette bulabilirsiniz belki save diğer türlü yok.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #5 Ben alıyor diye biliyorum, gfn üzerinden oynadığım ac syndicate dosyaları buluta kaydedilmişti. Pcye yükleyince de kaldığım yerden devam etmiştim
Ben alıyor diye biliyorum, gfn üzerinden oynadığım ac syndicate dosyaları buluta kaydedilmişti. Pcye yükleyince de kaldığım yerden devam etmiştim
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #6 Changing Star dedi: Ben alıyor diye biliyorum, GFN üzerinden oynadığım AC Syndicate dosyaları buluta kaydedilmişti. PC'ye yükleyince de kaldığım yerden devam etmiştim. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların alıyor attıgım sitede mevcut o oyunlar
Changing Star dedi: Ben alıyor diye biliyorum, GFN üzerinden oynadığım AC Syndicate dosyaları buluta kaydedilmişti. PC'ye yükleyince de kaldığım yerden devam etmiştim. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların alıyor attıgım sitede mevcut o oyunlar
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #7 zlatans1 dedi: Bazı oyunların alıyor attıgım sitede mevcut o oyunlar Genişletmek için tıkla... Evet doğru
zlatans1 dedi: Bazı oyunların alıyor attıgım sitede mevcut o oyunlar Genişletmek için tıkla... Evet doğru
D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 zlatans1 dedi: Bazı oyunların alıyor attıgım sitede mevcut o oyunlar Genişletmek için tıkla... Site cloud save alınmayan oyunları gösteriyor.
zlatans1 dedi: Bazı oyunların alıyor attıgım sitede mevcut o oyunlar Genişletmek için tıkla... Site cloud save alınmayan oyunları gösteriyor.
vvMario Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #9 Duk12 dedi: Site Cloud save alınmayan oyunları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse tekrar yükleyeceğim. Eminsiniz değil mi?
Duk12 dedi: Site Cloud save alınmayan oyunları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse tekrar yükleyeceğim. Eminsiniz değil mi?
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #10 vvMario dedi: Hocam öyleyse tekrar yükleyeceğim. Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yüklemenizi önermem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
vvMario dedi: Hocam öyleyse tekrar yükleyeceğim. Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yüklemenizi önermem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et