pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 12 Temmuz 2020 #21 WayneR dedi: Arkadaşlar WD 2 için login with Twitch diyorum e-posta - şifre giriyorum login error hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Twitch hesabı bağlamana gerek yok. Şu an senin yapmaya çalıştığın şey ise Twitch hesabın ile UPlay'e girmeye çalışmak.
WayneR dedi: Arkadaşlar WD 2 için login with Twitch diyorum e-posta - şifre giriyorum login error hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Twitch hesabı bağlamana gerek yok. Şu an senin yapmaya çalıştığın şey ise Twitch hesabın ile UPlay'e girmeye çalışmak.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #22 pilavyer dedi: Bildiğim kadarıyla Twitch hesabı bağlamana gerek yok. Şu an senin yapmaya çalıştığın şey ise Twitch hesabın ile UPlay'e girmeye çalışmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl alacağım WD 2'yi.
pilavyer dedi: Bildiğim kadarıyla Twitch hesabı bağlamana gerek yok. Şu an senin yapmaya çalıştığın şey ise Twitch hesabın ile UPlay'e girmeye çalışmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl alacağım WD 2'yi.
F FinisElectus Kilopat Katılım 9 Nisan 2018 Mesajlar 246 12 Temmuz 2020 #23 Tüm dünya bir anda siteye çöktükleri için site kaldıramadı herhalde. Epic Games GTA 5 veriyorken de böyle olmuştu.
Tüm dünya bir anda siteye çöktükleri için site kaldıramadı herhalde. Epic Games GTA 5 veriyorken de böyle olmuştu.
Ktse77 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 67 12 Temmuz 2020 #24 Yığılma var sanırım. Ben de giremiyorum. Sadece 45 dk lik bir kampanya için böyle olacağı belliydi zaten. Ulan Ubisoft. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
Yığılma var sanırım. Ben de giremiyorum. Sadece 45 dk lik bir kampanya için böyle olacağı belliydi zaten. Ulan Ubisoft.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 12 Temmuz 2020 #25 pilavyer dedi: Bildiğim kadarıyla Twitch hesabı bağlamana gerek yok. Şu an senin yapmaya çalıştığın şey ise Twitch hesabın ile UPlay'e girmeye çalışmak. Genişletmek için tıkla... Canlı yayını izledi olarak kabul etmesi için login olması gerek orada takılı kalıyor arkadaş. Bu sorunu herkes yaşıyor yoğunluktan.
pilavyer dedi: Bildiğim kadarıyla Twitch hesabı bağlamana gerek yok. Şu an senin yapmaya çalıştığın şey ise Twitch hesabın ile UPlay'e girmeye çalışmak. Genişletmek için tıkla... Canlı yayını izledi olarak kabul etmesi için login olması gerek orada takılı kalıyor arkadaş. Bu sorunu herkes yaşıyor yoğunluktan.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 12 Temmuz 2020 #26 Alınmıyor hocam ben canlı yayından önce bekledim bir de 30dk izledim bir şey olmadı.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #27 Alamıcaz mı hocam
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Temmuz 2020 #28 Merthella dedi: Alınmıyor hocam ben canlı yayından önce bekledim bir de 30dk izledim bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Canlı yayın daha başlamadı.
Merthella dedi: Alınmıyor hocam ben canlı yayından önce bekledim bir de 30dk izledim bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Canlı yayın daha başlamadı.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #29 Arkadaşlar oyun Twitch drop olarak düşecekmiş herhalde.
Vaas Montenegro Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Yer Rook Island 12 Temmuz 2020 #30 Kryptonian dedi: Alamıcaz mı hocam Genişletmek için tıkla... alamıyoruz hocam :/