Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 12 Temmuz 2020 #51 Uplay bu hatasını telafi etmek zorunda. Herkese ücretsiz oyunu vermeli. Giriş yapmakla server'lar mı çöker.
Uplay bu hatasını telafi etmek zorunda. Herkese ücretsiz oyunu vermeli. Giriş yapmakla server'lar mı çöker.
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 937 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #52 WayneR dedi: Arkadaşlar oyunu tam olarak nasıl alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Alamıyoruz.
T Timurozer Ziyaretçi 12 Temmuz 2020 #53 Ahmet54 dedi: Uplay bu hatasını telafi etmek zorunda. Herkese ücretsiz oyunu vermeli. Giriş yapmakla server'lar mı çöker. Genişletmek için tıkla... Aynen oyunu almayı bırak daha uygulamaya girilmiyor .
Ahmet54 dedi: Uplay bu hatasını telafi etmek zorunda. Herkese ücretsiz oyunu vermeli. Giriş yapmakla server'lar mı çöker. Genişletmek için tıkla... Aynen oyunu almayı bırak daha uygulamaya girilmiyor .
T Tahaerenorhan Hectopat Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 5 12 Temmuz 2020 #54 Tahaerenorhan dedi: Doğru şifre ve Mail'i girmeme rağmen hesabıma giriş yapamıyorum. Chorme gizli pencereden ve mobil veriden girmeyi denedim yanlış şifre mail uyarısı almadım ama hesaba giremedim. Chormu İngilizce yapıp giremeyi de denedim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 12 Temmuz 2020
Tahaerenorhan dedi: Doğru şifre ve Mail'i girmeme rağmen hesabıma giriş yapamıyorum. Chorme gizli pencereden ve mobil veriden girmeyi denedim yanlış şifre mail uyarısı almadım ama hesaba giremedim. Chormu İngilizce yapıp giremeyi de denedim. Genişletmek için tıkla...
KazımS Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 391 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dassault Rafale'nin Kokpiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #55 Böyle bir yazı çıktı sorunu çözmeye ''çalışıyorlarmış''.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Temmuz 2020 #56 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 12 Temmuz 2020 #57
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 12 Temmuz 2020 #58 Watch Dogs 2 alamıyorum. Bende mi bir sorun var Ubisoft mu çöktü?
T Timurozer Ziyaretçi 12 Temmuz 2020 #59 KazımS dedi: Eki Görüntüle 613558 Böyle bir yazı çıktı sorunu çözmeye ''çalışıyorlarmış''. Genişletmek için tıkla... Ubisoft: hahaha Epic'in sunuculari çöktü. Ubisoft'un ana sayfasi bile açılmaz "exits"
KazımS dedi: Eki Görüntüle 613558 Böyle bir yazı çıktı sorunu çözmeye ''çalışıyorlarmış''. Genişletmek için tıkla... Ubisoft: hahaha Epic'in sunuculari çöktü. Ubisoft'un ana sayfasi bile açılmaz "exits"
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #60 Bu hatayı siz de alıyor musunuz? Dosya Ekleri Adsız.png 12,3 KB · Görüntüleme: 66