G goldac00 Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Ubisoft'un oyunlarından Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynayamıyorum oyunu Epic Games'den aldım Ubisoft Connect açılınca bu hata çıkıyor Ubisoft Connect'te gezebiliyorum ama oyun açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Ubisoft'un oyunlarından Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynayamıyorum oyunu Epic Games'den aldım Ubisoft Connect açılınca bu hata çıkıyor Ubisoft Connect'te gezebiliyorum ama oyun açılmıyor.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 871 Çözümler 4 20 Nisan 2022 #2 Ben Ubisoft Connect'i baştan kurarak sorunu çözdüm. Yalnız uygulamayı kaldrırırken oyun klasörlerinizi farklı bir yere kopyalayın derim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Ben Ubisoft Connect'i baştan kurarak sorunu çözdüm. Yalnız uygulamayı kaldrırırken oyun klasörlerinizi farklı bir yere kopyalayın derim.
K Kaanrou Centipat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #3 En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri Bu siteden güncelleştirmeleri kontrol edin. Komut sisteminden birkaç işlem yaparakta çözmek mevcut ama benim tavsiyem, Microsoft Visual'ı sistemden kaldırın ve son sürümünü yükleyin. Artı 0 Eksi
En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri Bu siteden güncelleştirmeleri kontrol edin. Komut sisteminden birkaç işlem yaparakta çözmek mevcut ama benim tavsiyem, Microsoft Visual'ı sistemden kaldırın ve son sürümünü yükleyin.