Ubisoft Connect açılmıyor

Yoğunluk var kanki, bende de açılmıyor.

Vpn ile oluyor müsait zamanda modem resetlemeyide denicem

Dün akşam ve bu sabah denedim hala ubisoft connect açılmıyor, tıklıyorum uzun süre sonra uygulama açılıyor bu seferde internete bağlanamadı hatası veriyor. Sonuç alabilen oldu mu?

Dün akşam ve bu sabah denedim hala ubisoft connect açılmıyor, tıklıyorum uzun süre sonra uygulama açılıyor bu seferde internete bağlanamadı hatası veriyor. Sonuç alabilen oldu mu?
Vpn ile açınca oluyor. Aynı sorun rockstarda da var. Bazı kişiler modem resetleyince düzelmiş müsait zamanda onu da deneyeceğim.

Vpn ile açınca oluyor. Aynı sorun rockstarda da var. Bazı kişiler modem resetleyince düzelmiş müsait zamanda onu da deneyeceğim.
Ben de akşam deneyip tekrar bilgilendirme yapacağım. Girebilen arkadaşlar nasıl girdiklerini yazarsalar sevinirim.

Herhangi bir şey yaptınız mı?
Evimde Vodafone internetini kullanıyorum. Dün akşam giremedim. Sabah iş yerime geldim. İş yerimde bulunan internet Turknet. Burada bulunan ağdan bağlanmayı başardım. İnternet sağlayıcılarla alakalı bir durumda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…